Souschef La Nouvelle Auberge

Voor restaurant La Nouvelle Auberge (onderdeel van Auberge du Bonheur) zijn wij op zoek naar een bevlogen souschef. Jij en je collega’s hebben de missie om elke gast de beste culinaire beleving te bieden. Aan jou de taak om de mooie vermeldingen die de Lekker500, Michelingids en de Gault&Millau ons gegeven heeft elke dag opnieuw méér dan waar te maken.

Wij zoeken voor deze toplocatie met een grote diversiteit aan gasten een energieke en creatieve souschef die van aanpakken weet en ook regelmatig leiding wil geven. Samen met je collega’s streef jij elke dag een het allerbeste resultaat na.

Wat je taken en verantwoordelijkheden zijn
Je bent een onmisbare kracht voor de chef-kok en samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles in de keuken op rolletjes loopt, indien nodig pak je daarin de leidende rol. Denk daarnaast aan de volgende werkzaamheden:

• Verzorgen van de (voor)bereiding van gerechten volgens de besproken planning
• Bewaken van de kwaliteit van de gerechten volgens de wettelijke voorschriften omtrent veiligheid en hygiëne
• Verzorgen voor voldoende voorraad van grondstoffen op basis van de verwachte bezetting
• Plannen van de dagelijkse werkzaamheden
• Samen met het team en de chef-kok nadenken over de invulling van de menukaart

Wat wij van jou verwachten
Je bent gedreven, stressbestendig en je weet de weg te vinden in iedere keuken. Je kent alle veelvoorkomende kook- en voorbereidingstechnieken op je duimpje. Bovendien ben je op de hoogte van de HACCP-normen. Als echte teamplayer wil je immers dat het eindproduct waar jij en je team zo hard voor werken lekker is, er goed uitziet én voldoet aan alle regels op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Wat wij jou bieden
We bieden je een veelzijdige fulltime functie in een aantrekkelijke, ambitieuze werkomgeving waar wordt gekookt op culinair topniveau. Je hebt altijd een weekenddag vrij en werkt in principe 4 dagen per week. Je komt terecht in een toegewijd, gezellig en professioneel team, bij een toonaangevende werkgever in de regio. Bij Bonheur Horeca Groep mag je rekenen op waardering voor jouw werk, de sfeer van een jong bedrijf en een oprecht wij-gevoel. Ook krijg je alle ruimte om jezelf binnen je vakgebied te blijven ontwikkelen. Vanzelfsprekend ontvang je een marktconform salaris en bieden we leuke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben we je interesse gewerkt? Solliciteer dan via onderstaande button.
Wil je meer informatie, neem dan contact op met Cuisinier Ralph Blaakenburg 06-17850813.

Solliciteer direct!