Zelfstandig werkend kok

Voor onze sportieve horecalocatie in de Gasterij bij Prise d’eau Golf zoeken wij een zelfstandig werkend kok. Voor zowel lunch als diner bereid jij op en top culinaire verrassingen voor onze (golf)gasten. De menukaarten zijn divers, net als jouw kookkunsten. Het draait bij jou om plezier en passie voor lekker eten: je maakt net zo gemakkelijk een authentieke pasta als origineel fingerfood.

Wat wij van jou verwachten

  • Verschillende kooktechnieken ken jij op je duimpje en voor de mise en place draai jij je hand niet om.
  • Je bent op de hoogte van de geldende HACCP-normen en bewaakt de kwaliteit van de ingrediënten en gerechten.
  • Jij bent gedreven en stelt alles in het werk om onze gasten een prettig verblijf te bieden.
  • Als teamspeler ben je stressbestendig, creatief en flexibel: ook in dag en tijd, gezien het seizoenskarakter van de golfbaan.

Wat wij jou bieden

Een arbeidsovereenkomst voor 38 uur in de week, met een marktconform salaris passend bij jouw werkervaring en arbeidsvoorwaarden op basis van de horeca cao. Daarnaast krijg je een functie bij een toonaangevende werkgever in de regio die je alle ruimte geeft voor professionele en persoonlijke groei. Hier zet je jouw goede ideeën echt om in daden en draag je dagelijks bij aan de beleving van vele gasten. Bij Bonheur Horeca Groep mag je bovendien rekenen op waardering voor jouw werk, de sfeer van een jong bedrijf en een oprecht wij-gevoel. Niemand staat alleen en samen kunnen we alles!

Dus: doe je mee? Stuur een e-mail naar: personeelszaken@bonheurhorecagroep.nl

 

Solliciteer direct!

Wil je meer weten over onze vacatures?

Direct antwoord
Liever per mail?
Gebruik de postduif

Message ons