Zelfstandig werkend kok La Nouvelle Auberge

Ben jij een bewezen kooktalent met de benodigde ingrediënten voor zelfstandig werkend kok?

Voor La Nouvelle Auberge (onderdeel van Auberge du Bonheur) zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Jij en je collega’s hebben de missie om elke gast de beste culinaire beleving te bieden. Wij zoeken voor deze toplocatie met een grote diversiteit aan gasten een creatieve, bevlogen kok, die vol energie zit en van aanpakken weet. Samen met je collega’s streef jij elke dag het allerbeste resultaat na.

Wat je taken en verantwoordelijkheden zijn

Als zelfstandig werkend kok ben je werkzaam in de keuken van La Nouvelle Auberge. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles hier op rolletjes loopt. Denk daarbij aan de volgende werkzaamheden:

  • Je verzorgt de bereiding van gerechten.
  • Je plant de dagelijkse werkzaamheden.
  • Je zorgt voor voldoende voorraad van grondstoffen op basis van de verwachte bezetting.
  • Je bewaakt de kwaliteit van de gerechten volgens de wettelijke voorschriften omtrent veiligheid en hygiëne.
  • Je probeert nieuwe gerechten uit.

Wat wij van jou verwachten?

Je bent gedreven, stressbestendig en je weet je weg te vinden in iedere keuken. Je kent alle veelvoorkomende kook- en voorbereidingstechnieken op je duimpje, bent zelfstandig en weet van aanpakken. Je bent creatief en flexibel. Zo probeer je naast de vaste werkzaamheden regelmatig nieuwe gerechten uit of bereid je een personeelsmaaltijd. Bovendien ben je als zelfstandig werkend kok op de hoogte van de HACCP-normen. Als echte teamplayer wil je tenslotte dat het eindproduct waar jij en je team zo hard voor werken lekker is, er goed uitziet én voldoet aan alle regels op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Wat wij jou bieden

Vanzelfsprekend ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals regelmatig een weekend vrij. Daarnaast krijg je een functie bij een toonaangevende werkgever in de regio die je alle ruimte geeft voor professionele en persoonlijke groei en waar je veel opleidingsmogelijkheden hebt. Je werkt in een ambachtelijke keuken met verse producten die veelal afkomstig zijn uit de regio. Bij Bonheur Horeca Groep mag je bovendien rekenen op waardering voor jouw werk, de sfeer van een jong bedrijf en een oprecht wij-gevoel. Niemand staat alleen en samen kunnen we alles!

Smaakt dit al naar meer? Solliciteer dan direct via: personeelszaken@bonheurhorecagroep.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel dan Ralph Blaakenburg (cuisinier) via: 013 – 468 69 42.

Solliciteer direct!
Deze week ontvang jij
750 gasten
Werk bij de nummer
1 gastvrije locatie van Brabant

Wil je meer weten over onze vacatures?

Direct antwoord
Liever per mail?
Gebruik de postduif

Message ons