Creativiteit, gastvrijheid en culinair genieten

Bonheur Horeca Groep biedt voor ieder moment van ontmoeten, vieren en zakendoen een passende locatie. Met maar liefst zeven unieke locaties in Tilburg, ieder met een eigen karakter en sfeer maar allen gestoeld op dezelfde basis, bieden we u altijd een locatie die past bij het moment.

 

 

eten friandises bonheur arrangementen StadsBrasserie
"Het e-mail contact met de Bonheur Groep (Dorien) voor de voorbereidingen van de jaarlijkse Bridge Drive bij Prise d'Eau Golf verliep helemaal naar wens.” Jan, Tilburg

Hoge standaard

Iedere dag dagen we onszelf uit om onze gasten te verrassen en hun verwachtingen opnieuw te overtreffen. Met een nieuw concept, een bijzonder gerecht of een unieke ervaring. Daar denken we niet te licht over, de lat ligt hoog. Gastvrijheid, culinair genieten, een excellente kwaliteit in ieder detail èn creativiteit kenmerken de Bonheur Horeca Groep. Waarbij we altijd oog hebben voor een scherpe kwaliteit-prijsverhouding. Lees meer over onze leveranciers die we met zorg selecteren en die bijdragen aan een waarborging van de kwaliteit van Bonheur Horeca Groep.

Leveranciers

Bijzondere initiatieven

Onze creativiteit komt tot uiting in de arrangementen die we voor u samenstellen, de verrassende ideeën die we vertalen in maatwerk èn in de bijzondere initiatieven die we regelmatig ontplooien. Zo ontvingen wij u in het verleden in ons tijdelijke restaurant op de 38e verdieping van woontoren Westpoint (waarmee we de Communicatieprijs Midden-Brabant wonnen) en kon u bij Auberge du Bonheur genieten van het AEX-menu (wederom winnaar Communicatieprijs). Onlangs werd Villa de Vier Jaargetijden aan ons aanbod toegevoegd, een sfeervolle StadBrasserie en locatie met ruimten voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten in het centrum van Tilburg. Bonheur zet de toon en blijft u verrassen! Lees meer over onze bijzondere initiatieven.

Samenwerking
Medewerker Auberge serveert eten

Ontstaan Bonheur Horeca Groep

Patrick Verbunt, oprichter van Bonheur Horeca Groep, startte in 1986 in het woonhuis aan de Bredaseweg een locatie voor partijen en bijeenkomsten. Later bouwde hij een serre, waarin het restaurant vestigde en breidde Auberge du Bonheur uit met zalen. In 1996 opende hij het viersterren hotel met 36 kamers, dat in 2015 volledig is gerenoveerd.
Verbunt stond bekend als een creatief ondernemer die met durf en doorzettingsvermogen furore wist te maken. Lees hierboven bij bijzondere initiatieven over de prijzen die Verbunt won met zijn creatieve ideeën. Na een ongeneeslijke ziekte is Bourgondisch entrepreneur Patrick in 2010 overleden.

Huidige Bonheur Horeca Groep

Ton & TimTon Gimbrère  en Tim Wijdemans zetten als huidige directie van Bonheur Horeca Groep het werk van Verbunt voort. Met Faculty Club, Prise d’eau,  de tijdelijke locatie EnTrada, het kunstpaviljoen Grotto, de vaste locatie voor Broodje Jantje en Villa de Vier Jaargetijden, onlangs toegevoegd aan de lijst, blijft Bonheur Horeca Groep een verrassend aanbod leveren in Tilburg.

Divers team

Bij Bonheur zijn 95 medewerkers in vaste dienst, onder wie 8 wajongers, 3 langdurig werklozen en 1 oudere ontslagwerkloze. Directeur Ton Gimbrère is razend enthousiast over zijn werknemers. Bekijk onderstaande video van MKB-servicedesk waarom hij zo enthousiast is:

Meer over het Team
Blaakenburg bereidt eten