Over Bonheur Horeca Groep

CREATIVITEIT, GASTVRIJHEID EN CULINAIR GENIETEN

Bonheur Horeca Groep biedt voor ieder moment van ontmoeten, vieren en zakendoen een passende locatie. Met maar liefst tien unieke locaties in en rond Tilburg, ieder met een eigen karakter en sfeer maar allen gestoeld op dezelfde basis, bieden we je altijd een locatie die past bij het moment.

HOGE STANDAARD

Iedere dag dagen we onszelf uit om onze gasten te verrassen en hun verwachtingen opnieuw te overtreffen. Met een nieuw concept, een bijzonder gerecht of een unieke ervaring. Daar denken we niet te licht over, de lat ligt hoog. Gastvrijheid, culinair genieten, een excellente kwaliteit in ieder detail én creativiteit kenmerken de Bonheur Horeca Groep. Waarbij we altijd oog hebben voor een scherpe kwaliteit-prijsverhouding. Lees meer over onze leveranciers die we met zorg selecteren en die bijdragen aan een waarborging van de kwaliteit van Bonheur Horeca Groep.

leveranciers

BIJZONDERE INITIATIEVEN

Onze creativiteit komt tot uiting in de arrangementen die we voor je samenstellen, de verrassende ideeën die we vertalen in maatwerk èn in de bijzondere initiatieven die we regelmatig ontplooien. Zo ontvingen wij je in het verleden in onze pop-up restaurants zoals A Night in India, het Reuzenrad, Dinner in the Sky of bij Cirque du Bonheur. Bonheur zet de toon en blijft je verrassen! Lees meer over onze bijzondere initiatieven.

ONTSTAAN BONHEUR HORECA GROEP

Patrick Verbunt, oprichter van Bonheur Horeca Groep, startte in 1986 in het woonhuis aan de Bredaseweg een locatie voor partijen en bijeenkomsten. Later bouwde hij een serre, waarin het restaurant werd gevestigd en werd Auberge du Bonheur uitgebreid met zalen. In 1996 opende hij het viersterren hotel met 36 kamers, dat in 2015 volledig is gerenoveerd. Verbunt stond bekend als een creatief ondernemer die met durf en doorzettingsvermogen furore wist te maken. Lees hierboven bij bijzondere initiatieven over de prijzen die Verbunt won met zijn creatieve ideeën. Na een ongeneeslijke ziekte is Bourgondisch entrepreneur Patrick in 2010 overleden. In de periode 2002 tot 2017 bouwde Ton Gimbrère het Tilburgs bedrijf verder uit tot een toonaangevende horecagroep met acht locaties in Midden-Brabant.

BONHEUR HORECA GROEP

Tim Wijdemans zet als directeur van Bonheur Horeca Groep het werk van Verbunt en Gimbrère voort. Dat doet hij samen met commercieel directeur Nicky Foesenek en operationeel directeur Briene Brienissen. Met Hilvaria Studio’s, dat begin 2019 aan de lijst werd toegevoegd, blijft Bonheur Horeca Groep een verrassend aanbod leveren in Tilburg.

DIVERS TEAM

Bij Bonheur zijn ruim 100 medewerkers in vaste dienst, waaronder 15 jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast heeft Bonheur een flexibele schil met 150 oproepkrachten. Bonheur is razend enthousiast over zijn werknemers.

Bekijk het team