Over Bonheur Horeca Groep
ONTMOETEN, VIEREN & ZAKENDOEN
Bonheur Horeca Groep biedt voor elke gelegenheid van ontmoeten, vieren of zakendoen, de perfecte locatie. Met tien unieke locaties in en rondom Tilburg, elk met een eigen karakter en sfeer, zorgen we voor een ervaring die aansluit bij jouw wensen. Of je nu kiest voor een intieme bijeenkomst of een groots evenement, Bonheur Horeca Groep heeft maar één doel: onvergetelijke herinneringen creëren. Neem contact met ons op of lees hieronder nog meer over Bonheur Horeca Groep!
Ontdek onze 10 unieke locatiesBIJZONDERE INITIATIEVEN
Onze creativiteit komt tot uiting in de arrangementen die we samenstellen en de verrassende ideeën die we vertalen in maatwerk. Om deze creativiteit waar te maken, duiken we regelmatig op met unieke concepten. Zo verwelkomden we je in het verleden al in pop-up restaurants zoals A Night in India, het Rad van de Liefde, Bonheur Botst, Dinner in the Sky, Bonheur duikt weer op, The Pink Chapel en Cirque du Bonheur. Ook blijven de Auberge Sunday Sessions uit de coronaperiode, waarbij gasten culinair werden verwend tijdens concerten van Nederlandse topartiesten in de mooiste tuin van Tilburg, in herinnering. Bonheur blijft vernieuwen en zorgt keer op keer voor verrassingen!
ONTSTAAN BONHEUR HORECA GROEP
In 1986 startte Patrick Verbunt in het woonhuis aan de Bredaseweg een locatie voor partijen en bijeenkomsten. Later breidde hij uit met een serre, waar het restaurant werd gevestigd, en voegde zalen toe aan Auberge du Bonheur. In 1996 opende hij, één deur verder, het gelijknamige viersterrenhotel met 36 kamers, dat in 2015 volledig werd gerenoveerd. Hiermee legde Verbunt de basis voor Bonheur Horeca Groep. Na een ongeneeslijke ziekte overleed Patrick in 2010. Van 2002 tot 2017 breidde Ton Gimbrère het bedrijf verder uit, waardoor het uitgroeide tot een toonaangevende horecagroep met meerdere locaties in Midden-Brabant.
DE DIRECTIE
Tim Wijdemans zet als algemeen directeur van Bonheur Horeca Groep het werk van Verbunt en Gimbrère voort, samen met commercieel directeur Nicky Foesenek en operationeel directeur Briene Brienissen. Alle drie begonnen ze hun carrière bij Bonheur als stagiair – een mooi voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Wie zijn talent toont en ambities uitspreekt, krijgt bij Bonheur de kans om zich te bewijzen en door te groeien.
Bekijk het teamDIVERS TEAM
Bij Bonheur zijn ruim 120 medewerkers in vaste dienst, waaronder 15 jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast heeft Bonheur een flexibele schil van 200 oproepkrachten. De missie en visie is allesomvattend: Genieten. De overtuiging dat gasten alleen kunnen genieten als medewerkers oprecht plezier hebben in hun werk is sterk en vormt de basis voor de beste service. Bonheur streeft ernaar de leukste werkgever te zijn, met de beste secundaire arbeidsvoorwaarden.
Bekijk de vacatures