EEN PLEK MET HISTORIE, MIDDEN IN DE BRABANTSE NATUUR

Hilvaria Studio’s

De roemrijke locatie Hilvaria Studio’s ligt midden in de bossen, net onder de rook van Tilburg. Een combinatie van unieke architectuur, spraakmakende inrichting, een eigenzinnige internationale kunstcollectie en een bijzondere geschiedenis maken deze plek méér dan inspirerend. Ervaar hier zelf hoe het is om te verblijven op een plek waar de groten der aarden hun hits opnamen en waar talloze films zijn opgenomen. Geniet van de professionele en warme gastvrijheid van Bonheur Horeca Groep die elke beleving compleet maakt.

  • Zakelijke meetings
    Van vergaderingen en presentaties tot trainingen en congressen
  • Privéontmoetingen
    Van feesten en jubilea tot uitvaarten en condoleances
  • Culturele activiteiten
    Exposities, sessies en intieme concerten

Covid-19

Naar aanleiding van de getroffen maatregelen door de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt Hilvaria Studio’s de volgende maatregelen.

We kunnen afscheidsdiensten tot 85 bezoekers plaatsen in de Leuvenzaal.
Hilvaria Studio’s heeft de mogelijkheid tot het creëren van passende ruimte tussen de zitplekken voor gasten.
Condoleances zijn mogelijk tot 85 bezoekers, dit is mogelijk met 30 personen in het Museumcafé, 25 personen in de Regiekamer en 30 personen in de Kodakzaal. Hilvaria Studio’s biedt de mogelijkheid om de plechtigheid via een livestream vanuit huis bij te wonen.

Wij volgen de richtlijnen vanuit het RIVM en passen indien nodig de richtlijnen aan.

Mocht je vragen hebben of specifieke verzoeken voor een plechtigheid neem dan contact op met Bart van Deurzen 06 28749690 of 013 5499600 

Moderne faciliteiten

Vanzelfsprekend beschikken wij over alle moderne presentatiemogelijkheden en technische middelen om elke bijeenkomst te ondersteunen. Dit stemmen wij volledig op jouw wensen af.

Contact

Hilvaria Studio's
Goirlesedijk 12b
5081 ND Hilvarenbeek
info@hilvariastudios.nl