Hilvaria Studio's

DE ONDERNEMERS

Bonheur Horeca Groep is de grootste gastvrijheidsorganisatie in Tilburg en omgeving. Op de bijzondere locatie van Hilvaria Studio’s gaan passie, betrokkenheid en kwaliteit samen met een karakteristieke sfeer. Met veel respect voor de historie en de verhalen van Hilvaria Studio’s, zorgen Bart van Deurzen en zijn team ervoor dat gasten zich welkom en thuis voelen.

Al onze arrangementen zijn maatwerk, want geen bijeenkomst of event is hetzelfde. Daarom horen we graag jouw wensen en leiden we je graag rond, zodat je zelf de kenmerkende sfeer van Hilvaria Studio’s kunt ervaren. Met inlevingsvermogen, vakmanschap en ervaring helpen we je bij het samenstellen van de optimale beleving voor jouw event of bijeenkomst.

VISIE

In een turbulente wereld waar steeds meer behoefte ontstaat aan eigenheid en onthaasting is Hilvaria Studio’s een plek waar mensen zich vrij voelen en zichzelf mogen zijn. De fundamenten; natuur, hedendaagse kunst en architectuur, versterken elkaar en vormen de basis voor een unieke beleving. Ontmoeten, inspireren, vieren en afscheid nemen in een ontspannen omgeving staan hierbij centraal en gaan hand in hand.

Wij koesteren onze directe omgeving vanuit een gevoel van verbondenheid en bieden een podium voor maatschappelijke en culturele activiteiten. Onze duurzaamheidsprincipes zijn gebaseerd op een sterke betrokkenheid bij de wereld om ons heen, gezond leven en respect voor de natuur.

Ons Team

Bart van Deurzen en zijn enthousiaste team staan altijd klaar om gasten van Hilvaria Studio’s de beste beleving te bieden. Hun uitgebreide ervaring op het gebied van gastvrijheid en hun oprechte betrokkenheid zorgen ervoor dat zij telkens de beste kwaliteit nastreven. Het zal niemand aan iets ontbreken!