Concerten

LIVE OPTREDENS EN MUZIEK IN HET THEATER

Muziek verbindt

Genesis, Cat Stevens, Herman Brood, The Golden Earring: zomaar wat namen die hun muziek opnamen op onze locatie. De verbintenis met muziek is blijven bestaan, ook al liggen de jaren zeventig waarin de opnamestudio zijn hoogtijdagen beleefde, inmiddels ver achter ons.

Nog steeds krijgt aanstormend en gevestigd talent op cultureel gebied bij ons een podium. Hilvaria Studio’s Foundation, de onafhankelijke kunststichting van Hilvaria Studio’s, organiseert regelmatig bijzondere performances passend bij de wisselende exposities. Altijd zoekt de stichting naar een goede match met een actuele expositie. Van dans tot muziek en lezingen: er is volop variatie. Daarnaast stellen wij onze zalen op zondag beschikbaar voor gezelschappen die graag willen optreden. Houd onze agenda op de website in de gaten, volg ons op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

CONCERT ORGANISEREN

Een aantal van onze ruimtes zijn uitermate geschikt voor concerten, dansvoorstellingen of theater. De Leuvenzaal heeft een mooie dragende akoestiek en is daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld koren of strijkensembles. De Kodakzaal heeft een heel direct klinkende, zachte akoestiek die de ruimte uitermate geschikt maakt voor opnames, versterkte bands en optredens van singer-songwriters. In beide zalen kan gebruik gemaakt worden van de fraaie Bechsteinvleugel. Deze werd vroeger gebruikt in de studio en is door veel beroemde artiesten bespeeld.

Wij bieden artiesten (zowel professionals als amateurs) de mogelijkheid om de ruimtes voor een optreden te huren voor een zeer scherp tarief.

Hilvaria Studio’s is gunstig gelegen, op tien minuten rijden vanaf Tilburg, Goirle en Hilvarenbeek. De locatie bevindt zich dicht bij de snelweg. Op eigen terrein is een grote parkeerplaats aanwezig.