trouwen

EEN ONVERGETELIJKE BRUILOFT MET ALLURE

De mooiste dag van je leven

Beleef de mooiste dag van je leven bij Hilvaria Studio’s. Geef elkaar het jawoord in een wel héél bijzondere omgeving. Hilvaria Studio’s zijn al jarenlang een geliefde locatie voor trouwfeesten, recepties. Het team van Hilvaria Studio’s zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Bij een trouwfeest staat desgewenst de gehele locatie exclusief tot jullie beschikking. Het trouwlaantje, het gezellige terras, het restaurant en de zalen…voor één dag is Hilvaria Studio’s voor jullie en jullie gasten. Er kan bij Hilvaria Studio’s voor de wet getrouwd worden. Als geregistreerde trouwlocatie hebben wij alles in huis om een bruiloft van begin tot eind te verzorgen. Geniet van een gastvrije ontvangst, de officiële trouwceremonie, een culinair diner, een gezellige receptie, en een spetterend feest: wij beloven dat alles tot in de kleinste details perfect is geregeld.

Offerte aanvragen

Alles op één locatie

Veel bruidsparen vallen als een blok voor de statige Leuvenzaal of de groene tuin als setting voor de ceremonie. Borrelen en dineren in het Museumcafé, een spetterend feest in de Kodakzaal, er is veel mogelijk. Natuurlijk kan het ook helemaal anders. Daarom is Hilvaria Studio’s, de schitterende locatie voor een prachtige dag!

Hilvaria Studio’s is gunstig gelegen, op tien minuten rijden vanaf Tilburg, Goirle en Hilvarenbeek. De locatie bevindt zich dicht bij de snelweg. Op eigen terrein is een grote parkeerplaats aanwezig.

 

Slapen

Na jullie prachtige huwelijksdag kunnen jullie gasten van ver overnachten in het sfeervolle Boutique Hotel Auberge du Bonheur. Ook voor jullie als bruidspaar hebben wij een bruidskamer klaar staan, waar jullie in alle luxe kunnen uitrusten van jullie mooie dag. Deze luxe kamer is prachtig gedecoreerd met zilver en gouden elementen en beschikt over een badkamer en suite met bubbelbad. Het hotel ligt op 15 minuten rijden net buiten het centrum van Tilburg aan de rand van sterrenbos de Oude Warande.

Auberge du Bonheur