Feest

DE PERFECTE SETTING OM IETS TE VIEREN

Feest

Wat je ook te vieren hebt, bij Hilvaria Studio’s vind je de perfecte setting voor een speciale dag. Voor al je feestelijke momenten hebben wij alles in huis. Van een verjaardag tot een babyshower, jubileum, gala of fundraiser: door de vele ruimtes kunnen we voor elk gezelschap de perfecte sfeer neerzetten. Van een bourgondische barbecue tot een walking dinner, een luxe borrel of een knallende feestavond: wij maken de beleving compleet. Kom eens sfeer proeven en maak een afspraak voor een bezichtiging van de tuin en diverse zalen bij Hilvaria Studio’s!

Offerte aanvragen

Zaalverhuur met moderne faciliteiten

Vanzelfsprekend beschikken wij over alle moderne presentatiemogelijkheden en technische middelen om elke bijeenkomst te ondersteunen. Dit stemmen wij volledig op jouw wensen af.

Culinaire invulling

Onze gastvrijheid maken we compleet met een culinaire invulling op maat. Onze chefs werken met de beste streekproducten en dagverse ingrediënten. Maak je keuze uit verschillende arrangementen of laat ons een uniek concept creëren dat aansluit op jouw doelen.

Hilvaria Studio’s is gunstig gelegen, op tien minuten rijden vanaf Tilburg, Goirle en Hilvarenbeek. De locatie bevindt zich dicht bij de snelweg. Op eigen terrein is een grote parkeerplaats aanwezig