Afscheid

EEN PERSOONLIJK AFSCHEID IN EEN VERSTILDE OMGEVING

Afscheid

Als je op een persoonlijke manier afscheid wilt nemen van een dierbare, dan helpen wij je graag bij het vormgeven van een gedenkwaardige bijeenkomst, uitvaart en/of condoleance. Zowel kleine als grote gezelschappen bieden wij een warme omgeving om samen te komen en te herdenken. Bij Hilvaria Studio’s kun je herinneringen ophalen en elkaar tot steun zijn bij het afscheid nemen van je geliefde. Rustig gelegen en omgeven door groen beschikt Hilvaria Studio’s over meerdere ruimten die geschikt zijn voor een besloten samenzijn tijdens een prachtige uitvaart.

Er zijn heel veel mogelijkheden, waaronder het opbaren van de overledene, het houden van een afscheidsdienst en aansluitend een condoleance met een invulling naar wens, ook in culinair opzicht. Natuurlijk ben je altijd van harte welkom om onze locatie te bekijken. Wij staan altijd klaar met hulp en advies voor het creëren van een mooi afscheid dat past bij de overledene.

Een scenario voor een afscheid

Familieleden komen voorafgaand aan de uitvaart samen in het Museumcafé. Desgewenst is de overledene voorafgaand aan de uitvaartdienst opgebaard in de serene omgeving van het Ei of het Paviljoen. Op deze plek kunnen gasten afscheid nemen. Vervolgens wordt de overledene binnengebracht in de lichte, ruime Leuvenzaal (eventueel openen we aanvullend de Kodakzaal). De levensgrote raampartij, met uitzicht op de bossen, biedt een natuurlijk decor. Het Museumcafé en de Regiekamer lenen zich bij uitstek voor de condoleance, die vanzelfsprekend naar wens wordt ingevuld.

 

Mocht je vragen hebben of specifieke verzoeken voor een plechtigheid neem dan contact op met Bart van Deurzen 06 28749690 of 013 5499600