DUE, de Spumante van La Nouvelle Auberge

“DUE”  is het Italiaanse telwoord voor twee (2).

Cuisinier Ralph Blaakenburg en Sommelier Ruben van Aert van La Nouvelle Auberge geven dagelijks invulling aan hun passie om gasten te verrassen en te laten genieten van bijzondere wijn en spijs combinaties en gebruiken daarvoor het liefst ingrediënten en producten met een verhaal, vaak lokaal en nu ook internationaal!

Om tot de mooiste smaakcombinaties te komen en de culinaire beleving compleet te maken, is samenwerking misschien wel het ‘geheime ingrediënt’. Ruben heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt: wijn (en soms een biertje). Als hij móét kiezen (liever niet natuurlijk), kiest hij voor een glas met daarin een bubbel, want het leven moet je vieren en een reden om te toasten is er altijd! Ralph raakt nooit uitgepraat over zijn favoriete vakantieland: Italië. Hij gaf er in 2006 het ja-woord aan zijn vrouw en zijn kinderen dragen Italiaanse namen: Luca en Giulia. Het idee ontstond om de gezamenlijke liefde voor Italië en wijn vorm te geven, met een eigen Spumante (Italiaanse benaming voor mousserende wijn) als resultaat. Het team van La Nouvelle Auberge reisde onder leiding van Ralph en Ruben af naar de bijzondere streek (Veneto) om het prijswinnende Italiaanse wijnhuis Monte Del Frà te bezoeken.

De familie Bonomo (3e generatie Monte del Frà) heeft van de velden tot aan de kelder dezelfde filosofie als Ralph en Ruben bij La Nouvelle Auberge: puur, eerlijk en met een blik op de toekomst! De samenwerking kwam al snel tot stand en na veel proeven en testen zijn Ruben en Ralph tot een fantastische blend van hun favoriete smaaktonen gekomen in deze Spumante. DUE is een elegante bubbel met een fijne en fruitige smaak en is geproduceerd onder de hoogste productieduurzaamheid standaarden.

De naam was snel bepaald: DUE (Italiaans voor het telwoord twee), want in deze fles worden twee werelden (Cuisinier & Sommelier én Italië & Frankrijk) samen één.

DUE is exclusief verkrijgbaar bij
La Nouvelle Auberge én in de hotellobby van Auberge du Bonheur.