Hooggeëerd publiek!

Na het succes van de eerste edite van dinnershow Cirque du Bonheur krijgt het circusavontuur een vervolg in januari 2020! Samen met Kevin van Geet, dé jongste circusdirecteur van Europa, worden de handen opnieuw ineengeslagen en keert de unieke pop-up locatie terug met een spiksplinternieuw programma. Zo kunt u tijdens de nieuwste editie opnieuw genieten van het culinaire circusspektakel aan de rand van de piste!

Dineren in een circus

Op 17 januari 2020 kunt u opnieuw genieten van de avondvullende dinnershow Cirque du Bonheur tijdens het nostalgisch Winter Wonder Circus. U en uw gasten zullen overrompeld zijn door indrukwekkende optredens van toon-aangevende, internationale circusacts. Het zinderend hoogtepunt is het all inclusive viergangendiner dat onze cuisinier Ralph Blaakenburg speciaal voor deze avond heeft ontwikkeld. De combinatie van een circusshow en dineren maakt Cirque du Bonheur een uniek avondje uit en past helemaal bij deze tijd. Voor 82,50 euro per persoon (incl. btw) trakteert u uw relaties, personeel, vrienden of familie op een onvergetelijke avond, inclusief viergangendiner (drank inbegrepen).

Voor wie?

Deze geheel verzorgde dinnershow is een bijzondere avond uit!
Voor 82,50 euro per persoon (incl. btw) trakteert u uw relaties, personeel, vrienden of familie op een onvergetelijke avond, inclusief viergangendiner (drank inbegrepen).

Zakelijk arrangementen op maat (17 t/m 31 januari)

Heeft u een omvangrijk gezelschap? Er zijn ook mogelijkheden voor een volledig op maat gemaakt programma dat aansluit bij uw zakelijke doelstellingen, inclusief privévoorstelling (ook in een meer compacte setting mogelijk)( op andere data en tijdstippen van half januari t/m begin februari). Neem hiervoor persoonlijk contact met ons op.

Over Cirque du Bonheur

  • Dinnershow op vrijdag 17 januari 2020 inclusief spectaculair viergangendiner | ontvangst 18:30 uur
  • Geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen
  • Maatwerkarrangementen mogelijk tussen half januari en begin februari
  • Locatie: evenemententerrein ’t Laar in Tilburg
  • Gratis parkeren op het terrein