GROTTO

In het hart van de Oude Warande, onderdeel van Stadsbos013, vind je Grotto. Hét 013geluksplekje voor een tussenstop/take-away tijdens een mooie wandeling door het bos. De met liefde gemaakte koffies van Saskia en Siska zijn inmiddels befaamd in Tilburg.

De  Oude Warande, onderdeel van Stadsbos013 is een van de grootste nog bewaard gebleven sterrenbossen van Nederland. Het symmetrische bos is als een ster aangelegd. In het midden ligt Grotto, een paviljoen als restant van de internationale kunstexpositie Lustwarande, die hier elk jaar wordt gehouden.

koffie, lunch bijeenkomst Grotto

De kunst van genieten

Bij Grotto ervaar je de kunst van het genieten, want dit glazen paviljoen ontstond in 2009 als kunstwerk in opdracht van Lustwarande. Deze internationale beeldenexpositie wordt jaarlijks in de Oude Warande georganiseerd. Lustwarande gaf de Australische kunstenaar Callum Morton de opdracht om voor het middelpunt van het bos een paviljoen te ontwerpen met een horecafunctie.

Lustwarande

Grotto live!

Na het succes van de voorgaande edities keert Grotto LIVE terug! Geniet op alle zaterdagen in augustus van livemuziek.

Dit jaar telt augustus maar liefst vijf zaterdagen waarop verschillende bandjes en artiesten live komen optreden onder de boom voor Grotto. Geniet van 14:30u tot 17:00u van de optredens. Haal je drankje bij de bar en kies een lekker plekje uit op een van de bankjes, strandstoelen of op een zelf meegenomen kleedje. Wees wel op tijd, want bij de vorige edities was het erg druk.