Eten
Eten
Ontmoeten
Ontmoeten

GROTTO

Bij paviljoen Grotto geniet je heel relaxed van een lunch of borrel in het hart van de Oude Warande, onderdeel van Stadsbos013 Tilburg. Na een fikse wandeling door het prachtig aangelegde sterrenbos of na een college op Tilburg University, biedt Grotto ‘best of both worlds’: ontmoeting en rust.

 

koffie bij Grotto

Ontspannen ontmoeten

In het hart van de Oude Warande staat Grotto, een ontmoetingsplek voor de liefhebber van natuur, kunst en bourgondisch genieten. Het terras en groene veld biedt voldoende ruimte om met groepen of met z’n tweeën koffie te drinken of te lunchen. Vanwege de lange tafels ontstaan er regelmatig spontane ontmoetingen, wat al eens geleid heeft tot een huwelijk! Kom genieten bij Grotto, nu ook tijdens je werk, want sinds kort hebben wij gratis wifi!

De kunst van genieten

Bij Grotto ervaar je de kunst van het genieten, want dit glazen paviljoen ontstond in 2007 als kunstwerk in opdracht van Fundament Foundation. Fundament organiseert sinds 2000 om de drie à vier jaar een internationale beeldende kunstexpositie in de Oude Warande onder de naam Lustwarande. Fundament gaf de Australische kunstenaar Callum Morton opdracht om voor het middelpunt van het bos een paviljoen te ontwerpen, waar sinds 2009 horeca in zit.

"Gewoon poffertjes gegeten in de Warande, hoe episch is dat! Aardige bediening en superfijn dat je ook kan pinnen. Mijn moeder heeft genoten van haar appelkruimeltaart." Gretchen van Goirle-Katorze
Grotto spiegel
Grotto veld
Grotto terras
Grotto avond