Languages
Eat
Eten
Ontmoeten
Ontmoeten

Moderne en tijdloze locatie

Vergaderlocatie Faculty Club is een moderne en tijdloze locatie waar representanten van Tilburg University en zakelijke gasten op werkdagen voortreffelijk kunnen lunchen en dineren na of tijdens een vergadering, congres of receptie. De locatie biedt ondernemers en gasten vanuit het onderwijs en overheid rustige en representatieve ruimten aan de rand van Stadsbos013, naast de campus van Tilburg University.

Culinair genieten bij Tilburg University

Op werkdagen, tijdens een afspraak of als onderbreking van je vergadering, geniet je van een lunch of diner bij de Faculty Club van Tilburg University. De Faculty Club is ook de ideale locatie om je collega’s of relaties te ontvangen voor een diner of buffet. De kaart wisselt ieder seizoen en dagelijks bereidt onze chef verschillende dagspecials. Met een groter gezelschap kun je ook een keuze maken uit de samengestelde buffetten of menu’s.

Rustige locatie op een drukke campus

Vergaderlocatie de Faculty Club van de Tilburg University is ontworpen door Shift Architecture and Urbanism uit Rotterdam. Het ontwerp is bekroond met een gerenommeerde internationale award! Het gebouw heeft een aantrekkelijke strakke vormgeving en een open karakter. Door het contrast van steen en glas, afgetekend tegen de bomen van de Oude Warande, maakt deze plek uniek en inspirerend om bijeen te komen met zakelijke gasten.