Dinsdag 12 november

Half Bewolkt

Iets te vieren? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! 013 468 69 42 of info@bonheurhorecagroep.nl

Moderne en tijdloze locatie
Eten
Ontmoeten

Vandaag ontvangen wij

59 gasten

De Faculty Club

Vergaderlocatie Faculty Club is een moderne en tijdloze locatie waar representanten van Tilburg University en zakelijke gasten  op werkdagen voortreffelijk kunnen lunchen en dineren. De Faculty Club is de ideale locatie voor een vergadering, congres of receptie. De locatie biedt ondernemers en gasten vanuit het onderwijs en overheid rustige en representatieve ruimten aan de rand van Stadsbos013, naast de campus van Tilburg University.

 

faculty club zitje
faculty club schemer
faculty club zitje
faculty club restaurant
"Mooie locatie, vriendelijk personeel en goede verzorging van de borrel." Anniek uit Tilburg

Culinair genieten bij Tilburg University

Op werkdagen, tijdens een afspraak of als onderbreking van uw vergadering, geniet u van een lunch of diner bij de Faculty Club van Tilburg University. De Faculty Club is ook de ideale locatie om uw collega’s of relaties te ontvangen voor een diner of buffet. De kaart wisselt ieder seizoen en dagelijks bereidt onze chef verschillende dagspecials. Met een groter gezelschap kunt u ook een keuze maken uit de samengestelde buffetten of menu’s.

Rustige locatie op drukke campus

Vergaderlocatie de Faculty Club van de Tilburg University is ontworpen door Shift Architecture and Urbanism uit Rotterdam. Het ontwerp is bekroond met een gerenommeerde internationale award! Het gebouw heeft een aantrekkelijke strakke vormgeving en een open karakter. Door het contrast van steen en glas, afgetekend tegen de bomen van de Oude Warande, maakt deze plek uniek en inspirerend om bijeen te komen met zakelijke gasten.