Eten
Eten
Ontmoeten
Ontmoeten

Afhalen en bezorgen

Heb je weinig tijd of schiet gezond eten er bij in? Esplanade kiest ervoor om lekker, gezond en verantwoord eten aan te bieden. Bovendien staat jouw maaltijd binnen een mum van tijd op tafel. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om te bestellen, zodat je helemaal niet meer hoeft te wachten! De menukaart wisselt regelmatig en is lekker gevarieerd.

Ontmoeten

Esplanade is geopend van maandag t/m vrijdag en is in het weekend exclusief af te huren voor feesten, evenementen en andere bijeenkomsten. Esplanade is daarmee dé plek om uiteenlopende activiteiten te organiseren. Naast vergaderingen en besprekingen is Esplanade bij uitstek de locatie om recepties, borrels en afstudeerfeestjes te organiseren.

Tilburg University Craft Beers

Tilburg University introduceert drie eigen bieren in samenwerking met Auberge du Bonheur en Stadsbrouwerij 013.
De drie bieren, gebrouwen door Stadsbrouwerij 013, zijn vernoemd naar vooraanstaande functies aan de universiteit: Rector Magnificus (Tripel), Pedel (Blond bier) en Decaan (NEIPA – alcoholvrij bier).

Bonheur op Locatie

Bonheur op Locatie biedt de beste service, gastvrijheid en ontzorgt op ieder moment van ontmoeten en vieren. Van borrel & bites tot een compleet verzorgde broodjeslunch.