Eten
Eten
ontmoeten
Ontmoeten

Grand Café Esplanade

Esplanade is de bruisende ontmoetingsplek in het hart van de campus van Tilburg University, waar studenten, medewerkers en vrienden elkaar ontmoeten. Het drukbezochte grand café is geopend voor een goede kop koffie, lekkere lunch en diner en is tevens een populaire locatie voor groepsdiners en gezellige (afstudeer)borrels. In het Proeflokaal heb je zelfs een eigen ruimte tot je beschikking voor jouw bijeenkomst. De hotspot van de campus is ook geschikt om te werken (free wifi) of een bespreking te houden. En wat doe je als de eerste zonnestralen schijnen? Een terrasje pakken natuurlijk. Lekker met een wijntje of een speciaal biertje. Esplanade heeft een indrukwekkend assortiment bieren, waaronder lokale bieren van de La Trappe Brouwerij. Esplanade voelt als thuis!

Snelle service

Heb je weinig tijd of schiet gezond eten er bij in? Esplanade kiest ervoor om lekker, gezond en verantwoord eten aan te bieden. Dit gecombineerd met een snelle service zorgt voor prettig verblijf voor de gasten. De menukaart wordt regelmatig aangepast en er staan heerlijke gerechten op voor het ontbijt, de lunch, het diner of de borrel. Ook voor de vegetariërs is er een gevarieerde keuze. Het enthousiaste keukenteam onder leiding van Ruud van Hees, maakt vol passie alle gerechten voor je klaar. Van het in Tilburg wereldberoemde Broodje Jantje tot een gezonde maaltijdsalade: een lunch of diner bij Esplanade is een uitstekende keuze.

Feesten

Esplanade is geopend van maandag t/m vrijdag en is in het weekend exclusief af te huren voor feesten, evenementen en andere bijeenkomsten. Esplanade is daarmee dé plek om uiteenlopende activiteiten te organiseren. Naast vergaderingen en besprekingen is Esplanade bij uitstek de locatie om recepties, borrels en afstudeerfeestjes te organiseren.

Bestel online

Afhalen of gezellig komen eten bij Esplanade zonder wachttijd? Dat is mogelijk! Via deze bestelsite kan je bestellen van onze menukaart en wij zorgen dat het op het afgesproken tijdstip klaar staat.

Bestel direct