Eten
Eten
Ontmoeten
Ontmoeten

Grand Café Esplanade

Esplanade is de bruisende ontmoetingsplek in het hart van de campus van Tilburg University, waar studenten, medewerkers en vrienden elkaar ontmoeten. Het drukbezochte grand café is geopend voor een goede kop koffie, lekkere lunch en diner en is tevens een populaire locatie voor groepsdiners en gezellige (afstudeer)borrels. In het Proeflokaal heb je zelfs een eigen ruimte tot je beschikking voor jouw bijeenkomst. De hotspot van de campus is ook geschikt om te werken (free wifi) of een bespreking te houden. En wat doe je als de eerste zonnestralen schijnen? Een terrasje pakken natuurlijk. Lekker met een wijntje of een speciaal biertje. Esplanade heeft een indrukwekkend assortiment bieren, waaronder lokale bieren van de La Trappe Brouwerij. Esplanade voelt als thuis!

Snelle Service

Heb je weinig tijd of schiet gezond eten er bij in? Esplanade kiest ervoor om lekker, gezond en verantwoord eten aan te bieden. Bovendien staat jouw maaltijd binnen een mum van tijd op tafel. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om te bestellen, zodat je helemaal niet meer hoeft te wachten! De menukaart wisselt regelmatig en is lekker gevarieerd.

Feesten

Esplanade is geopend van maandag t/m vrijdag en is in het weekend exclusief af te huren voor feesten, evenementen en andere bijeenkomsten. Esplanade is daarmee dé plek om uiteenlopende activiteiten te organiseren. Naast vergaderingen en besprekingen is Esplanade bij uitstek de locatie om recepties, borrels en afstudeerfeestjes te organiseren.