Woensdag 13 november

Regen

Kom een kopje koffie drinken op ons terras?

Bij Auberge du Bonheur is alles mogelijk!
Eten
Slapen
Ontmoeten
Trouwen

Vandaag ontvangen

54 gasten

 Auberge du Bonheur

Er zijn bij Auberge du Bonheur in Tilburg veel mogelijkheden voor uw gelegenheid in familie- of zakelijke sfeer. Van een weekendje even helemaal weg in Tilburg, inclusief overnachting in het viersterrenhotel, tot een compleet verzorgde zakelijke bijeenkomst. U kunt altijd rekenen op een invulling op maat met excellente service en topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Kom genieten van een karaktervolle locatie, prachtig gelegen in het groen aan de rand van Stadsbos013.

Reserveer uw verblijf bij Boutique hotel**** Auberge du Bonheur

"De bediening is attent en vriendelijk en de prijs-kwaliteit uitstekend!” Restaurantgids Lekker 2018

Culinair genieten

In ons restaurant La Nouvelle Auberge kookt cuisinier Ralph Blaakenburg op hoog culinair niveau. Auberge du Bonheur wordt aanbevolen in gastronomiegids GaultMillau en de prestigieuze LEKKER 2019, de ranglijst met de 500 beste restaurants van Nederland. Bij Auberge du Bonheur in Tilburg zoeken we altijd naar de mogelijkheden om met streekproducten te werken.

Luxe overnachten

Overnacht in luxe in één van de 36 moderne viersterren-plus kamers en studio’s van boutique hotel Auberge du Bonheur. Elke kamer heeft zijn eigen uitstraling met een unieke verwijzing naar het Tilburgs textielverleden. De pas gerenoveerde kamers zijn modern ingericht en prachtig aangekleed met rijke stoffen. Luxe in ontvangst en verblijf.

Rijke historie

Een prachtig vooroorlogs landhuis met rijke familiehistorie biedt sinds 1986 de ruimte aan Auberge du Bonheur in Tilburg. Het hotel restaurant heeft een karaktervol interieur. De authentieke details, gecombineerd met luxe aankleding en comfort zorgen voor een unieke ervaring. Zakelijk en privé geniet u volledig verzorgd van een schitterend verblijf. > Lees meer

hoofdingang Auberge du Bonheur
hotel auberge du bonheur