La Nouvelle Auberge
La Nouvelle Auberge
Overnachten
Slapen
Ontmoeten
Ontmoeten
Trouwen
Trouwen

Auberge du Bonheur

Trouwen, feesten, vergaderen, dineren, logeren? Aan de rand van Tilburg vind je wat je zoekt bij Auberge du Bonheur. Van een weekendje ertussenuit, inclusief overnachting in het viersterren boutique hotel, tot een overweldigende bruiloft of een compleet verzorgde zakelijke bijeenkomst. Of sluit de dag heerlijk af met een culinair diner in een stijlvolle setting. Kom dan naar ons restaurant La Nouvelle Auberge.

Je mag bij ons altijd rekenen op een invulling op maat die volledig aansluit op de beleving die jij voor ogen hebt.

Reserveer direct uw verblijf bij Boutique Hotel **** Auberge du Bonheur

  • Voorrang bij tafelreserveringen bij La Nouvelle Auberge
  • Boek via onze website en ontvang 5% korting
  • Kom tot rust aan de rand van Stadsbos013

Viersterren-plus hotel Auberge du Bonheur en toprestaurant La Nouvelle Auberge

Culinair genieten

In restaurant La Nouvelle Auberge kookt cuisinier Ralph Blaakenburg met zijn team op hoog niveau. Hier verrassen we je met klassiekers in een eigentijds jasje, onverwachte smaakcombinaties en pure ingrediënten. Kom proeven, genieten en beleven!

La Nouvelle Auberge heeft hele mooie vermeldingen in de culinaire gidsen als Gault&Millau, Michelin gids & LEKKER500.

Luxe overnachten

Overnachten in een zee van rust en ruimte? Bij ons overnacht je in een van de 36 moderne viersterren-plus kamers of studio’s van het boutiquehotel. Heerlijk luxe dus! Elke kamer heeft zijn eigen uitstraling met een unieke verwijzing naar het Tilburgse textielverleden. We ontvangen je graag met een welkomstdrankje en -hapje en staan 24/7 voor je klaar, zodat jij écht kunt genieten van een bijzonder en zorgeloos verblijf.