Eten
Eten
Slapen
Slapen
Ontmoeten
Ontmoeten
Trouwen
Trouwen

Auberge du Bonheur

Er zijn bij Auberge du Bonheur in Tilburg veel mogelijkheden voor uw gelegenheid in familie- of zakelijke sfeer. Van een weekendje even helemaal weg in Tilburg, inclusief overnachting in het viersterrenhotel, tot een compleet verzorgde zakelijke bijeenkomst. U kunt altijd rekenen op een invulling op maat met excellente service en topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Kom genieten van een karaktervolle locatie, prachtig gelegen in het groen aan de rand van Stadsbos013.

Reserveer direct uw verblijf bij Boutique Hotel **** Auberge du Bonheur

  • Tot 24 uur van tevoren gratis annuleren
  • Voorrang bij restaurant reserveringen
  • Boek via deze website en ontvang €5,- korting
"De bediening is attent en vriendelijk en de prijs-kwaliteit uitstekend!” Restaurantgids Lekker 2019

Toprestaurant en viersterren plus hotel

Culinair genieten

In restaurant La Nouvelle Auberge kookt cuisinier Ralph Blaakenburg samen met zijn team op hoog culinair niveau. Iedere dag verkennen zij de mogelijkheden om prachtige combinaties te maken met o.a. streekproducten. Het resultaat laten we u graag proeven, om u te verwennen! Het restaurant wordt aanbevolen in gastronomiegids GaultMillau en de prestigieuze LEKKER 2019.

Luxe overnachten

Overnacht in één van de 36 moderne viersterren-plus kamers en studio’s van boutique hotel Auberge du Bonheur. Elke kamer is aangekleed met rijke stoffen en heeft zijn eigen uitstraling met een unieke verwijzing naar het Tilburgs textielverleden. We ontvangen u graag met een welkomstdrankje en hapje waarna u kunt genieten van een bijzonder verblijf.

hotel auberge du bonheur

RIJKE HISTORIE

Een prachtig vooroorlogs landhuis met rijke familiehistorie biedt sinds 1986 de ruimte aan Auberge du Bonheur in Tilburg. Het hotel restaurant heeft een karaktervol interieur. De authentieke details, gecombineerd met luxe aankleding en comfort zorgen voor een unieke ervaring. Zakelijk en privé geniet u volledig verzorgd van een schitterend verblijf.

Menu Genieten

Reserveer nu