Auberge du Bonheur
Welkom bij Auberge du Bonheur, aan de rand van Tilburg. Hier kun je trouwen, feesten, vergaderen, lunchen of dineren en overnachten in ons viersterrenboutiquehotel.
Onze missie is helder: Genieten. We werken duurzaam en lokaal, met partners of in onze eigen moestuin. Ervaar de unieke combinatie van comfort en duurzaamheid en geniet bij Auberge du Bonheur.
Ontdek alle mogelijkheden1712
de productlijn van Auberge du Bonheur.
In 1712 werd het park De Oude Warande aangelegd in opdracht van de Duitse prins Willem van Hessen-Kassel, die op dat moment heer van de heerlijkheid Tilburg en Goirle was. Het is één van de weinige intacte sterrenbossen in Nederland. Sinds 1986 is Auberge du Bonheur gevestigd in het landhuis aan de rand van dit park.
Cuisinier Ralph Blaakenburg ontwikkelde de afgelopen jaren verschillende producten voor de eigen productielijn van Auberge du Bonheur: 1712!
La nouvelle Auberge
Laat je culinair verrassen door Cuisinier Ralph Blaakenburg en zijn keukenbrigade in hét restaurant van Auberge du Bonheur
Met vermeldingen in
Aangenaam is de grote glaspartij die uitzicht biedt over de tuin en het groen rondom, terwijl het terras in de zomer een plek is om heerlijk te ontspannen. Chef Ralph Blaakenburg stelt aantrekkelijke suggesties voor die aanslaan door hun pure smaken, Frans gefundeerd maar eigentijds benaderd. Het volledige vegetarische menu is erg goed.
Noem dit intiem restaurant gerust een herberg 2.0. Vraag zeker naar een tafel in de chique serre om ten volle te genieten van de groene omgeving. Fans van rijke gerechten zitten hier helemaal goed. De chef zet in op lokaal lekkers, Franse traditie en wereldse invloeden om u gelukkig te maken.
Chef Ralph Blaakenburg is ambassadeur van Dutch Cuisine. Het menu, dat hiernaar vernoemd is, volgt de 80/20-regel waarbij groenten centraal staan. De trots op Nederlandse producten vormt de drijvende kracht achter de creativiteit van het team. Hoewel de gerechten op een vrij klassieke manier gepresenteerd worden, zitten ze altijd boordevol smaak. Genieten zit in hun DNA, doe dat gerust van de culinaire ervaring.