Woensdag 13 november

Regen

Iets te vieren? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! 013 468 69 42 of info@bonheurhorecagroep.nl

Landelijk genieten bij Prise d'eau Golf
Eten
Ontmoeten

Prise d’eau Golf

Prise d’eau Golf is prachtig gelegen in Stadsbos013, aan de rand van Tilburg. Mede dankzij de gunstige ligging nabij de A58 is Prise d’eau zeer geschikt als vergaderlocatie. Daarnaast biedt het een fantastische ambiance voor uw feest in zakelijke of privékring. Hoe u uw bezoek ook invult, u kunt altijd rekenen op een uitstekende service en topkwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Prise d'eau golf stick
"Snelle, vlotte, vriendelijke, professionele bediening en culinair perfect verzorgd." Businessclub Tilburg

Culinair genieten

Ook wanneer u geen lid bent van Prise d'eau Golf, bent u van harte welkom voor een lunch of diner in de Gasterij van Prise d'eau in Tilburg. Laat u culinair verrassen door chef-kok Rob Korremans en zijn keukenbrigade of geniet onder zijn begeleiding van een kookworkshop. Prise d’eau ligt in de buurt van prachtige wandel- en fietsroutes door Stadsbos013 en verwelkomt ook graag passanten voor een tussenstop op ons zonnige terras!

27 HOLES, A-STATUS

Prise d'eau Golf in Tilburg heeft een uitstekende reputatie; de golfbaan staat bekend als één van de beste geoutilleerde banen in de Benelux. De NGF heeft Prise d'eau dan ook gewaardeerd met de hoogste kwalificatie, de A-status. De baan is makkelijk bereikbaar en ligt op een kwartier van het centrum van Tilburg. Wij verwelkomen u graag, ook voor een diner of ontspannen borrel in de Gasterij.

prise d'eau golf clubhuis
prise d'eau golf fontein
prise d'eau golf vergaderen