Eten
Eten
Ontmoeten
Ontmoeten
trouwen
Trouwen

Koning Willem II Stadion

Het Koning Willem II Stadion in Tilburg is om talloze redenen een unieke congres- en evenementenlocatie, maar het meest in het oog springt natuurlijk die fantastische groene grasmat en de tribunes daaromheen. Bijzonder is dat de deuren naar de tribunes altijd openstaan.
De vele multifunctionele ruimten worden gebruikt voor vergaderingen, congressen, seminars, borrels, presentaties, (thema)feesten, beurzen en recepties. Alle ruimten hebben ledverlichting en de verdere technische aspecten van de zalen en ruimtes zijn state-of-the-art: digitale bewegwijzering, geïntegreerde audiovisuele oplossingen, multi-colour ledverlichting en boven de entree hangt een enorme ledwall.

Oog voor historie

Vanuit het Grand Café Tricolores van het Koning Willem II Stadion is er vrij uitzicht op het veld. Aan de voorzijde vormen gordijnen de eye-catcher. Ze zijn speciaal ontworpen en geweven voor het Koning Willem II Stadion. De gordijnen vertellen het verhaal van de stad Tilburg en koning Willem II (regerend van 1840 tot 1849), de koning die zo graag in Tilburg vertoefde. Hiermee willen we onze innige band met de stad en Koning Willem II gestand doen.

Tricolores zakelijk groepsarrangement

Beleef Willem II in stijl: Tricolores Zakelijk Groepsarrangement. Ontdek het Tricolores groepsarrangement, speciaal voor uw zakelijke bijeenkomst of evenement met medewerkers. Geniet van een exclusief en uitgebreid programma in het Koning Willem II stadion. Lees meer!