Eten
Eten
Ontmoeten
Ontmoeten
trouwen
Trouwen

Koning Willem II Stadion Tilburg

Het Koning Willem II Stadion in Tilburg is om talloze redenen een unieke congres- en evenementenlocatie, maar het meest in het oog springt natuurlijk die fantastische groene grasmat en de tribunes daaromheen. Bijzonder is dat de deuren naar de tribunes altijd openstaan.
De vele multifunctionele ruimten worden gebruikt voor vergaderingen, congressen, seminars, borrels, presentaties, (thema)feesten, beurzen en recepties. In de styling van de verschillende zalen en ruimtes is er bewust voor gekozen om het voetbalgevoel een beetje los te laten, zodat de sfeer van het evenement beter tot zijn recht komt. Alle ruimten hebben ledverlichting en de verdere technische aspecten van de zalen en ruimtes zijn state-of-the-art: digitale bewegwijzering, geïntegreerde audiovisuele oplossingen, multi-colour ledverlichting en boven de entree hangt een enorme ledwall.

Oog voor historie

Vanuit het Grand Café Tricolores van het Koning Willem II Stadion is er vrij uitzicht op het veld. Aan de voorzijde vormen gordijnen de eye-catcher. Ze zijn speciaal ontworpen en geweven voor het Koning Willem II Stadion. De lichttransparante gordijnen vertellen het verhaal van de stad Tilburg en koning Willem II (regerend van 1840 tot 1849), de koning die zo graag in Tilburg vertoefde. Hiermee willen we onze innige band met de stad en Koning Willem II gestand doen.

Congres en evenement

Het Koning Willem II Stadion ontleent zijn bekendheid aan de voetbalclub Willem II, maar het stadion is tegelijkertijd een multifunctioneel congres- en evenementencentrum. Tijdens congressen en evenementen is voetbal heel goed in te zetten als metafoor voor samenwerking, voor teamspirit, voor het samen focussen op een doel - in die zin biedt het stadion meteen een perfect thema!

  • 8 zalen
  • 16 break-out rooms
  • 500 gasten plenair

FLEXIBEL

Het stadion is een plek om je thuis te voelen, comfortabel en gezellig, maar ook strak en modern. ‘Hier adem ik vrij,’ zei Koning Willem II over Tilburg. Over het Koning Willem II Stadion kan precies hetzelfde worden gezegd.
Op de eerste verdieping zijn er twee vleugels met ieder vier grote zalen, waarvan één grote zaal gemaakt kan worden. Op de tweede etage zijn het Grand Café Tricolores en het Koning Willem II restaurant gesitueerd mét direct daaraan verbonden in totaal zestien businesslounges. Zelfs de kleedkamers van de spelers zijn voor een evenement in te zetten. Wanneer je een evenement organiseert, is het stadion eigenlijk een beetje van jou!

Koning Willem II Stadion tribune