Medewerker Housekeeping Auberge du Bonheur

Voor ons boutique hotel Auberge du Bonheur zijn wij op zoek naar versterking van de housekeeping. Samen met collega’s vorm je een enthousiast team en houd je de 36 hotelkamers spik en span. Elke gast laat jij zich helemaal thuis voelen in een schone kamer! Dus ben jij gastgericht en heb je oog voor detail? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Wat je verantwoordelijkheden zijn

Samen met een gemotiveerd team ben je als medewerker housekeeping verantwoordelijk voor het schoonhouden van de hotelkamers. Je werkzaamheden bestaan uit het verwisselen van het beddengoed, het opmaken van de bedden, het schoonmaken van het meubilair en sanitair, en het stoffen, stofzuigen en dweilen van de kamers. Daarnaast verricht je nog schoonmaakwerkzaamheden in de algemene gastenruimtes. Gemiddeld werk je 16 uur per week, verdeeld over 4 werkdagen. De werktijden liggen tussen ongeveer 09.00 en 14.00 uur.  In overleg met jou bepalen we je werkdagen.

Wat wij van jou verwachten

  • Je bent precies, hebt oog voor detail en wordt door je omgeving geroemd om je schoonmaak-skills
  • Je bent energiek, enthousiast en gedreven. Door jou lopen de gasten met een glimlach op hun gezicht de hotelkamer binnen
  • Je bent flexibel, een dag in het weekend werken is voor jou geen probleem

Wat wij jou bieden

Een leuke baan die goed te combineren is met schoolgaande kinderen! Ook studenten mogen reageren voor een bijbaan in het weekend en/of voor vakanties. Je komt terecht in een gezellig en gemotiveerd team waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden neemt.  Daarnaast bieden we een arbeidsovereenkomst voor 16 uur in de week met een marktconform salaris passend bij jouw werkervaring. Bonheur Horeca Groep mag je bovendien rekenen op waardering voor jouw werk, de sfeer van een jong bedrijf en een oprecht wij-gevoel. Bovendien bieden we leuke extra’s in onze secundaire arbeidsovereenkomsten, zo geniet je jaarlijks o.a. van een diner voor twee bij La Nouvelle Auberge en voetbalwedstrijden van Willem II!  Niemand staat alleen en samen kunnen we alles!

Dus: doe je mee? Solliciteer direct via: personeelszaken@bonheurhorecagroep.nl.

solliciteer direct
Werk in een team van
10 medewerkers
Samen laat je onze
36 hotelkamers stralen

Wil je meer weten over onze vacatures?

Direct antwoord
Liever per mail?
Gebruik de postduif

Message ons