Donderdag 25 april 2019

Bewolkt 20°

Iets te vieren? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! 013 549 96 00 of sales@bonheurhorecagroep.nl

Eten
Ontmoeten

vandaag ontvangen wij

37 gasten

Ongedwongen genieten

Geniet van een lekkere lunch, goed diner of een gezellige borrel in ons sfeervol ingerichte Grand Café of op het (verwarmd) terras. Heb je iets meer privacy nodig tijdens je zakelijke lunch/diner, dan is het Proeflokaal in Esplanade de perfecte plek om te ontmoeten.

Menukaart

Een goede maaltijd is van groot belang, dat hebben diverse onderzoeken al bewezen. Het blijkt dat studenten en medewerkers nog wel eens een maaltijd overslaan door tijdgebrek. Dan daalt de productiviteit gedurende de dag en grijpt men ’s middags naar ongezonde snacks. Daarnaast is het ook een moment van rust en afleiding. Bij Esplanade vind je een uitgebreide keuze aan voortreffelijke lunch- en dinergerechten: heerlijke tosti’s, frisse salades en culinaire soepen. Wil je iets typisch Brabants? Dat kan: ook het worstenbroodje en Bourgondiër kroket staan op de menukaart.

Bekijk menukaart

Groepen

Esplanade op de campus van Tilburg University is dè plek om in gezellige sfeer het hoogtepunt van de opleiding te vieren. Samen geniet je met familie, vrienden en kennissen van een moment om nooit te vergeten. Of je nu met een kleine of grote groep komt, wij denken graag met je mee om de afstudeerborrel onvergetelijk te maken. Esplanade heeft zelfs de mogelijkheid om een eigen ruimte af te huren; het intieme Proeflokaal. Wij vragen geen zaalhuur en de mogelijkheden voor drankjes en hapjes zijn groot; van warme gefrituurde hapjes tot een walking dinner. Vraag naar de mogelijkheden.

Bestel online

Heb je weinig tijd, maar wel zin in een lekkere uitgebreide maaltijd? Dan hebben wij aan jou gedacht, want vanaf onze website bestel je direct jouw favoriete maaltijd en zorgen wij dat het op het gewenste moment van de dag klaar staat. Zo kun je alsnog gezellig bij ons aanschuiven. Natuurlijk is afhalen ook een optie.

Bestel direct
Online bestellen

Afhalen of gezellig komen eten bij Esplanade zonder wachttijd?
Dat is mogelijk!
Via onze bestelsite bestel je direct van onze menukaart
Wij zorgen dat het op het afgesproken tijdstip klaar staat!

Bestel direct