De huiskamer van de campus

Ongedwongen genieten

Geniet van een lekkere lunch, goed diner of een gezellige borrel in ons sfeervol ingerichte Grand Café of op het (verwarmd) terras. Heb je iets meer privacy nodig tijdens je zakelijke lunch/diner, dan is het Proeflokaal in Esplanade de perfecte plek om te ontmoeten.

Onvergetelijke borrels

Esplanade op de campus van Tilburg University is dè plek om in gezellige sfeer het hoogtepunt van de opleiding te vieren. Samen geniet je met familie, vrienden en kennissen van een moment om nooit te vergeten. Of je nu met een kleine of grote groep komt, wij denken graag met je mee om de afstudeerborrel onvergetelijk te maken. Esplanade heeft zelfs de mogelijkheid om een eigen ruimte af te huren; het intieme Proeflokaal. Wij vragen geen zaalhuur en de mogelijkheden voor drankjes en hapjes zijn groot; van warme gefrituurde hapjes tot een walking dinner.

Verrassend lekker & gezond

Een goede maaltijd is van groot belang, dat hebben diverse onderzoeken al bewezen. Het blijkt dat studenten en medewerkers nog wel eens een maaltijd overslaan door tijdgebrek. Dan daalt de productiviteit gedurende de dag en grijpt men ’s middags naar ongezonde snacks. Daarnaast is het ook een moment van rust en afleiding. Bij Esplanade vind je een uitgebreide keuze aan voortreffelijke lunch- en dinergerechten: heerlijke tosti’s, frisse salades en culinaire soepen. Wil je iets typisch Brabants? Dat kan: ook het worstenbroodje en Bourgondiër kroket ontbreken niet op onze kaart.

ONLINE BESTELLEN

Heb je weinig tijd, maar wel zin in een lekkere uitgebreide maaltijd? Dan hebben wij aan jou gedacht, want ook dan kan je gezellig komen eten bij Esplanade op een gereserveerd moment van de dag. Via de website kan je bestellen van onze kaart en dan zorgen wij dat het op het afgesproken tijdstip voor jou klaar staat. Natuurlijk is afhalen ook een optie.