Dinsdag 12 november

Half Bewolkt

Iets te vieren? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! 013 468 69 42 of info@bonheurhorecagroep.nl

Niet zomaar een locatie
Eten
Ontmoeten

Welkom bij EnTrada 

Bonheur Horeca Groep neemt u graag mee naar een unieke locatie met een fabelachtige uitzicht, waar uw zakelijke bijeenkomst letterlijk naar een hoger niveau wordt getild.

Zakelijke bijeenkomst

Op de 14e en 15e etage van het EnTrada gebouw aan de A58, kijkt u met uw gezelschap uit over de bossen, landerijen en bebouwing van Brabant. Wanneer de avond valt, veranderen de stad en de snelweg in een verrassend kleurenpalet dat op een unieke wijze bij zal dragen aan de feestelijke sfeer van uw bijeenkomst. EnTrada is een ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Vergadering, bedrijfsborrel, jubileum of lezing. Wat u ook samenbrengt, uw gasten kunnen EnTrada niet voorbij rijden! Het 70 meter hoge gebouw aan de A58 met het typische schuine puntdak is een duidelijk herkenningspunt aan de skyline van Tilburg.

Culinair op hoog niveau

Een bijeenkomst op de bovenste twee etages van kantoorpand EnTrada vraagt om een bijzondere aanpak van hapjes, dranken en diner. Volgens Bonheur Horeca Groep moet uw middag of avond culinair op hoog niveau zijn, daarom zorgen wij voor verrassende combinaties en dagverse producten voor een interessante borrel, een informele walking dinner of luxe diner. Laat ons uw wensen horen en wij zorgen graag voor een compleet verzorgde zakelijke bijeenkomst op 70 meter hoogte!

Offerte aanvragen