Puur genieten in de natuur

Voor iedereen

Bij Grotto staat genieten voorop! Even tijd voor jezelf of samen? Kies je eigen plek op een kleed of loungestoel in het gras. Of schuif gezellig aan onder de parasols op het terras. Grotto biedt ruimte voor zonliefhebbers en schaduwzoekers. En met onze gratis wifi, rond je onder het genot van een chai latte of heerlijk biertje je laatste werk af met het gevoel alsof het weekend is!

Menukaart bekijken

Heerlijk lunchen

Geniet ‘s winters in de weekenden van de prachtige serene omgeving en uiteraard onze hartverwarmende bourgondische lunch- en borrelkaart. We verwelkomen je in de andere maanden van het jaar ook doordeweeks graag met een hapje en een drankje voor dat heerlijke vakantiegevoel. Bij Grotto geniet je ieder seizoen van vers bereide tosti’s van zuurdesembrood en overheerlijke vers bereide huisgemaakte vega soepen, of juist mét van Slagerij LeJeune. Bekijk onze menukaart voor nog meer lekkers.

Zuivere Koffie

In de lente, zomer, najaar (tot 1 november) is Grotto vanaf koffietijd dagelijks geopend. Grotto serveert bijzondere koffie. Niet alleen onze medewerkers werken met passie aan uw koffie, ook EARTH, het merk achter onze eerlijke biologische koffiebonen, gaat gepassioneerd met hun product om. Maar liefst 100% van de nettowinst doneert Earth aan waterprojecten in Azië en Afrika.
Naast deze zuivere koffie serveren we bij Grotto met grote regelmaat ambachtelijke taarten, gemaakt door Prins Heerlijk, Zoete Zaken of een thuisbakker uit Tilburg! Houd onze Facebookpagina in de gaten welke thuisbakker in de spotlights staat.

Grotto op Facebook

Groepen

Met een grotere groep is lunchen, koffie drinken of borrelen goed mogelijk bij Grotto. Naar wens zetten we statafels klaar of zorgen we voor gereserveerde gedekte tafels op het terras. Ook voor een diner is het mogelijk om Grotto te reserveren. De medewerkers van Bonheur Horeca Groep luisteren graag naar je wensen. Grotto ligt op 500 meter van de parkeerplaats van Auberge du Bonheur en is fietsend of lopend te bereiken. Gasten die slecht ter been zijn, kunnen in de directe omgeving van Grotto worden afgezet.

Meer informatie