DECAAN    -Alcoholarm-

Dit ambachtelijke bier is ontwikkeld om perfect aan te sluiten bij de wereldwijde trend van alcoholarm bier. Voor dit bier werd de bosrijke omgeving van Tilburg University als inspiratie gebruikt. Deze NEIPA, met zijn zachte bitters, krijgt zijn verrassende smaak van de vlierbloesem die bij het brouwproces wordt gebruikt. Dit maakt het bier fris en geeft het een heerlijke bloemige smaak.

 

 

PEDEL    -blond-

Dit blonde bier is verrijkt met weidezoet dat groeit in de vochtige, voedselrijke delen van de Oude Warande (onderdeel van Stadsbos013). Naast kruidigheid geeft moerasspirea (en vaste plant uit de rozenfamilie) het bier ook een friszoet amandelaroma. Geen wonder dat het van oudsher een populaire smaakmaker is in honingwijn en natuurlijk ook in bier.

 

 

RECTOR MAGNIFICUS    -tripel-

Bijenkorven bevinden zich op een paar minuten lopen van Tilburg University. De bijen uit deze kasten halen nectar van de lindeboom, acacia en diverse fruitbomen uit de Oude Warande (onderdeel van Stadsbos013). Deze klassieke tripel heeft een krachtige moutige smaak, een kruidig ​​aroma en natuurlijk een zoet randje.