Hotel Auberge du Bonheur wordt overgenomen

Nieuwe eigenaren kiezen voor nieuw concept, andere naam en uitstraling

De horeca ontkomt in de huidige tijd niet aan het nemen van besluiten met impact. De directie van Auberge du Bonheur ontving onlangs een aanbod, dat gezien de actuele omstandigheden niet af te wijzen was. Op 15 mei aanstaande wordt het hotel overgenomen door vier nieuwe eigenaren. Zij kiezen met directe ingang voor een volledig nieuw concept, met andere naam en uitstraling.

Focus op specifieke doelgroep

Het hotel wordt overgenomen door vier Bonheur-moeders met ambitieuze plannen. In het hotel bieden zij moeders een welkom rustmoment en tijd om op adem te komen. Ze kunnen zich even terugtrekken uit de hectiek van het gezinsleven, dat zich momenteel noodgedwongen binnen vier muren afspeelt. Ingrid Klazen, Miriam Somers, Ellen van der Linden en Joyce van der Waal openen Hotel Mama. Miriam Somers: “Gedurende het volledige weekend staat Hotel Mama ter beschikking voor moeders die na weken thuiswerken, multitasken, homeschoolen en quarantaine-survivallen toe zijn aan wat ‘me-time’. Zij worden in de watten gelegd met een luxe arrangement helemaal voor zichzelf in de heerlijke, groene omgeving van Stadsbos013.” Naast een overnachting zijn ook een aperitief, een relaxpakket, diverse culinaire verrassingen en supersnelle wifi inbegrepen. Vanzelfsprekend is het arrangement volledig conform de richtlijnen van het RIVM.

Hotel Mama neemt Auberge du Bonheur over

Winnen bij de Moederdagontbijtbox

Op vrijdag 15 mei verwelkomt Hotel Mama 20 moeders die via verschillende kanalen een overnachting kunnen winnen. Zo verstopt Auberge du Bonheur 10 Hotel-Mama-vouchers bij de luxe Moederdagontbijtboxen die nu via www.aubergedubonheur.nl/hotel-mama voor moederdag te bestellen zijn. Via Tilburg.com en de eigen socialmediakanalen van Auberge du Bonheur worden nog eens 10 Hotel-Mama-vouchers verloot. Op zaterdag 16 mei zijn de 20 hotelkamers vrij te boeken via www.aubergedubonheur.nl/hotel-mama

Uniek moederdagcadeau

Zoek je nog een originele manier om jouw moeder in het zonnetje te zetten? Een overnachting in hotel Mama is een uniek verwencadeau, iets echt helemaal voor haar alleen. Wil moeder liever niet alleen overnachten, maar de kamer delen met een vriendin of familielid? Een tweede persoon bijboeken is natuurlijk mogelijk. Let op, er zijn maar 20 kamers. Vol is vol.

Voor wie bezorgd is over deze plotselinge overname: op maandag 18 mei overhandigen de moeders de sleutels weer aan de directie van Auberge du Bonheur en is alles weer bij het oude!