La Nouvelle Auberge;  genieten van streekproducten uit GroeiTuin013

“Een groenteteler op loopafstand van Auberge du Bonheur. Lokaler kun je het niet halen!” Aan de andere kant van het sterrenbos, onderdeel van Stadsbos013, ligt GroeiTuin013. GroeiTuin013 is dé groene huiskamer van Tilburg waar vele vrijwilligers en een aantal dagbesteders onder professionele begeleiding groenten, bloemen en kruiden telen.  Samenwerken en verbinden Niet voor niets…

lees meer

Vier het eindejaar bij Bonheur

Met de gezelligste maanden in zicht wordt het tijd om na te denken over het organiseren van een eindejaarsbijeenkomst. De manier om te proosten op het jaar met collega's tijdens een onvergetelijke dag. Van kerst, eindejaar tot aan een geweldige nieuwjaarsborrel. Wij hebben al wat ideeën maar denken ook graag met je mee! Make…

lees meer

Bonheur hospitality partner Willem II betrokken

Met ingang van het seizoen 2022-2023 is Bonheur Horeca Groep officieel hospitality partner van Willem II Betrokken. Voorafgaand aan Willem II - Jong PSV zijn de handtekeningen gezet onder een tweejarig contract. Met Bonheur als hospitality partner kan Willem II Betrokken blijvend gebruik maken van de diensten van Bonheur in de vorm van onder…

lees meer

Auberge du Bonheur verbetert!

3 weken lang is er onwijs hard gewerkt aan een spiksplinternieuwe keuken, een nieuwe lobby en ook de toiletten zijn een ware beleving geworden. keuken Een nieuwe keuken betekent nieuwe smaken! Kom snel langs, proef en ervaar. La Nouvelle Auberge, met hele mooie vermeldingen in de culinaire gidsen als Gault&Millau, Michelin gids & LEKKER500,…

lees meer

Auberge du Bonheur zet alle koks op straat

La Nouvelle Auberge (onderdeel van Auberge du Bonheur) ontspringt de dans niet als het gaat om vacatures in de  keuken: het restaurant aan de Bredaseweg in Tilburg zoekt nieuwe collega’s. Om die reden zet de directie alle koks op straat. Personeelstekort en dan de koks op straat zetten? Dat klinkt niet logisch. Gelukkig wordt…

lees meer

Iets doen voor de zorg, op de dag van de zorg

Het begon met “We moeten wat doen voor de zorg zodra het kan!” Na een korte intensieve voorbereiding was het donderdag 12 mei zover, een festival voor de 3000 medewerkers van Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) met als klapper Genieten met een grote G van Guus Meeuwis!

lees meer

Vier Pasen met La Nouvelle Auberge

5-gangen paasbrunch Geniet tijdens eerste en tweede paasdag van een culinaire 5-gangen paasbrunch samengesteld door cuisinier Ralph Blaakenburg en zijn keukenteam. Bekijk het menu en reserveer je tafel. Hollandse asperge | gerookte zalm | kwartel ei | frisse kruiden Aspergesoep | doperwtjes | morille schuim Steak tartaar | brioche brood | truffel Zachtgegaarde lam…

lees meer

Station88 | Bonheur Horeca Groep

Ondernemen doe je samen Met trots hebben wij ons als partner verbonden aan Station88. Samenwerken, investeren en ‘geven’ als basis van succesvol ondernemen. Station88 en diverse locaties van Bonheur liggen aan de kennisas van Tilburg en wij vinden elkaar bij een kennis gerelateerd programma en netwerken. Daarnaast sluiten de kernwaarden van Station88 zoals ondernemerschap…

lees meer

Grand Café Esplanade 2.0, de living hub

lees meer

𝗥𝗲𝗰𝘁𝗼𝗿 𝗠𝗮𝗴𝗻𝗶𝗳𝗶𝗰𝘂𝘀, 𝗣𝗲𝗱𝗲𝗹 𝗲𝗻 𝗗𝗲𝗰𝗮𝗮𝗻; 𝗧𝗶𝗹𝗯𝘂𝗿𝗴 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝘆 𝗶𝘀 𝗱𝗿𝗶𝗲 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗮𝗹 𝗯𝗶𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗿𝗶𝗷𝗸𝗲𝗿.

In samenwerking met Tilburg University presenteren wij een eigen bierlijn voor de campus. Een universiteit met 20.000 studenten verdient wat ons betreft wel een eigen biertje. De drie bieren, gebrouwen door Stadsbrouwerij 013, zijn vernoemd naar vooraanstaande functies aan de universiteit: Rector Magnificus (Tripel), Pedel (Blond bier) en Decaan (NEIPA – alcoholvrij bier). De…

lees meer