Gloednieuwe Warandekamer
De eerste verdieping van Auberge du Bonheur is omgetoverd tot de nieuwste vergaderruimte: de Warandekamer. De Warandekamer is de enige ruimte op de eerste verdieping en wordt daarom gezien als een verborgen juweeltje. Het is de perfecte locatie om de gehele dag volledig privé en in alle rust te vergaderen. De Warandekamer is voorzien…
lees meerEen kijkje in de keuken bij De Nieuwe Winkel
Onze collega Pim de Weert (Chef-kok bij La Nouvelle Auberge) heeft afgelopen maand drie dagen meegelopen bij Restaurant “De Nieuwe Winkel” in Nijmegen, met twee Michelinsterren én een groene Michelinster (vanwege de vegetarische en duurzame manier van werken). “Wat ik hier heb mogen proeven, ruiken, zien en voelen, is heel bijzonder. De filosofie van…
lees meerBonheur Horeca Groep vliegt werving nieuwe medewerkers letterlijk en figuurlijk anders aan
met behulp van Willem II mascotte Kingo & een vliegreis naar Italië! Aan creatieve ideeën geen gebrek! “We kijken altijd naar mogelijkheden om dingen anders te doen. Dat past niet alleen bij de functies zelf, maar ook bij de visie van Bonheur Horeca Groep. Met deze aanpak willen we het gevoel binnen de organisatie…
lees meerLa Nouvelle Auberge; genieten van streekproducten uit GroeiTuin013
“Een groenteteler op loopafstand van Auberge du Bonheur. Lokaler kun je het niet halen!” Aan de andere kant van het sterrenbos, onderdeel van Stadsbos013, ligt GroeiTuin013. GroeiTuin013 is dé groene huiskamer van Tilburg waar vele vrijwilligers en een aantal dagbesteders onder professionele begeleiding groenten, bloemen en kruiden telen. Samenwerken en verbinden Niet voor niets…
lees meerVier het eindejaar bij Bonheur
Met de gezelligste maanden in zicht wordt het tijd om na te denken over het organiseren van een eindejaarsbijeenkomst. De manier om te proosten op het jaar met collega's tijdens een onvergetelijke dag. Van kerst, eindejaar tot aan een geweldige nieuwjaarsborrel. Wij hebben al wat ideeën maar denken ook graag met je mee! Make…
lees meerBonheur hospitality partner Willem II betrokken
Met ingang van het seizoen 2022-2023 is Bonheur Horeca Groep officieel hospitality partner van Willem II Betrokken. Voorafgaand aan Willem II - Jong PSV zijn de handtekeningen gezet onder een tweejarig contract. Met Bonheur als hospitality partner kan Willem II Betrokken blijvend gebruik maken van de diensten van Bonheur in de vorm van onder…
lees meerAuberge du Bonheur verbetert!
3 weken lang is er onwijs hard gewerkt aan een spiksplinternieuwe keuken, een nieuwe lobby en ook de toiletten zijn een ware beleving geworden. keuken Een nieuwe keuken betekent nieuwe smaken! Kom snel langs, proef en ervaar. La Nouvelle Auberge, met hele mooie vermeldingen in de culinaire gidsen als Gault&Millau, Michelin gids & LEKKER500,…
lees meerAuberge du Bonheur zet alle koks op straat
La Nouvelle Auberge (onderdeel van Auberge du Bonheur) ontspringt de dans niet als het gaat om vacatures in de keuken: het restaurant aan de Bredaseweg in Tilburg zoekt nieuwe collega’s. Om die reden zet de directie alle koks op straat. Personeelstekort en dan de koks op straat zetten? Dat klinkt niet logisch. Gelukkig wordt…
lees meerIets doen voor de zorg, op de dag van de zorg
Het begon met “We moeten wat doen voor de zorg zodra het kan!” Na een korte intensieve voorbereiding was het donderdag 12 mei zover, een festival voor de 3000 medewerkers van Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) met als klapper Genieten met een grote G van Guus Meeuwis!
lees meerVier Pasen met een Paasbrunch bij La Nouvelle Auberge
5-gangen Paasbrunch Geniet tijdens eerste en tweede paasdag, op 9 en 10 april vanaf 11:30u, van een culinaire 5-gangen paasbrunch samengesteld door cuisinier Ralph Blaakenburg en zijn keukenteam. Bekijk het menu en reserveer je tafel. De prijs bedraagt €52,50 p.p. Hollandse asperge | groen en wit | vegan "notenkaas" | frisse kruiden Aspergesoep |…
lees meer