Bonheur Horeca Groep kookt voor Tilburg-Noord

De derde editie van de Wereldkeuken Special bij Ronde Tafelhuis  Tilburg –  Woensdagavond 20 maart is de derde editie van de Wereldkeuken Special bij Ronde Tafelhuis. Ditmaal neemt Bonheur Horeca Groep deel aan dit bijzondere project in Tilburg-Noord. Zij verzorgen deze avond een heerlijk drie gangen diner in combinatie met mooie verhalen over het…

lees meer

Bonheur Horeca Groep en Prins Heerlijk stoppen met exploitatie van Villa de Vierjaargetijden

Na een samenwerking van vijf jaar stoppen Bonheur Horeca Groep en Prins Heerlijk op 1 oktober 2019 met de exploitatie van Villa de Vier Jaargetijden. Dit gebeurt in goede afstemming met de verhuurder van het pand, Louis Janssens. Tim Wijdemans, algemeen directeur van Bonheur Horeca Groep: “We nemen afscheid met pijn in het hart.…

lees meer

Grotto verkozen tot één van de (0)13 Geluksplekken

Tilburg telt vanaf 13 februari (0)13 geluksplekken. Plekken die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan het geluk van de stad en waar inwoners en bezoekers ook nog aan hun eigen persoonlijke geluk kunnen werken. Grotto, onze locatie in de Oude Warande, is verkozen tot één van deze Tilburgse geluksplekken. Iets om enorm trots…

lees meer

Auberge du Bonheur winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018

Tijdens de slotmanifestatie van het jaar waarin Brabant de titel ‘European Region of Gastronomy’ draagt, is vandaag de eerste Brabantse Gastvrijheid Award 2018 uitgereikt. In pop-up restaurant De Teruggave in Breda nam Auberge du Bonheur uit Tilburg met gepaste trots de award in ontvangst. Recreatiepark TerSpegelt uit Eersel werd beloond met de Runner-Up award.…

lees meer

Wegens succes verlengd! Extra dinnershow bij Cirque du Bonheur!

De dinnershow van vrijdag 18 januari is UITVERKOCHT, máár niet getreurd. Cirque du Bonheur komt met een extra dinnershow. Op 19 januari kunt u opnieuw genieten van een avondvullende dinnershow tijdens het nostalgisch Winter Wonder Circus. Laat u overrompelen door een circusspektakel dat Tilburg niet eerder gezien heeft. Hooggeëerd publiek, wij presenteren u met…

lees meer

Bonheur Horeca Groep neemt per 1 januari roemrijke Hilvaria Studio’s over

Tilburgs grootste horecabedrijf gaat de stadsgrens over met tiende locatie Vanaf 1 januari 2019 is Bonheur Horeca Groep de nieuwe exploitant van Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek. Met deze overname zet Bonheur de eerste stap buiten Tilburg. Algemeen directeur Tim Wijdemans ziet mooie kansen en landelijke potentie voor de Hilvaria Studio’s. “Het is een locatie…

lees meer

Bonheur Horeca Groep heeft vanaf 1 november een nieuwe directie!

Ze hebben ruim 40 jaar horeca ervaring en zijn samen nog geen 100 jaar oud Bonheur Horeca Groep heeft twee nieuwe aandeelhouders. Algemeen directeur en aandeelhouder Tim Wijdemans (33) heeft in Briene Brienissen (33) en Nicky Foesenek (29) de ambitieuze opvolgers van Ton Gimbrère gevonden. Ton was al ruim een jaar enkel nog als…

lees meer

Auberge du Bonheur genomineerd voor Brabantse Gastvrijheid Award

Genomineerden Brabantse Gastvrijheid Award 2018 Auberge du Bonheur behoort tot de tien genomineerden van de Brabantse Gastvrijheid Award 2018. Gastvrijheid en gastronomie gaan in Brabant hand in hand. En dat verdient een prijs, zegt Heleen Huisjes, directeur van initiatiefnemer VisitBrabant. Iedereen met een locatie in de horeca- en/of recreatiebranche in Brabant die eten, drinken,…

lees meer

Bonheur ontvangt het Keurmerk Circulair Ondernemen

Bewust consumeren en produceren wordt steeds belangrijker. Ook bij de Tilburgse bedrijven en initiatieven niet onbekend, want velen zijn al bezig met verspilling, hergebruik en recycling. Tilburg Circulair is een nieuw online platform dat dit alles in kaart brengt in de gemeente Tilburg. Een initiatief waar de Bonheur Horeca Groep zich graag bij aansluit. …

lees meer

Brrroodje Jantje-ijs smelt op de tong

Typische Broodje Jantje kenmerken als ijs Broodje Jantje lanceert tijdens de kermis Brrroodje Jantje-ijs in een limited edition. Met de hete zomerdagen in het vooruitzicht bedacht Tim Wijdemans (directeur Broodje Jantje) een ijsje dat niet alleen de smaak, maar ook alle kenmerken heeft van het populaire uitgaansbroodje. ‘Een aantal jaren geleden maakte ik kennis…

lees meer