Dineren in het reuzenrad van Koningsdag

Van maandag 24 april t/m zondag 30 april biedt Bonheur Horeca Groep de stad de attractie ‘Royal in the Sky’, in dè eye-catcher van Koningsdag. In de gondels van het 40 meter hoge, geheel nieuwe reuzenrad kan dagelijks worden gedineerd. Tijdens het rondjes draaien, schotelt Bonheur een culinair 3-gangen diner voor, bereid door de…

lees meer

Willem II en Bonheur Horeca Groep verlengen samenwerking

Willem II en Bonheur Horeca Groep gaan het huidige partnerschap verlengen. Onderdeel van de nieuwe overeenkomst is dat de eerste en tweede etage in het hoofdgebouw van het Koning Willem II stadion een flinke metamorfose ondergaan. Gezien het aflopend exploitatiecontract met Bonheur Horeca Groep, is Willem II het afgelopen halfjaar met verschillende partijen in…

lees meer

Auberge du Bonheur brengt eigen Vermoed 1712 op de markt

Vermout bestaat al sinds de 18e eeuw en is sinds die tijd vele malen in en uit de mode geweest. Trendwatchers voorspellen dat deze kruidenwijn weleens de volgende hype kan worden.  Volgens Ralph Blaakenburg, cuisinier van Auberge du Bonheur, ontbreekt het de bestaande vermouts aan uitstraling en smaakdiepgang en vindt de tijd rijp voor…

lees meer

Auberge du Bonheur wint Patrick Verbunt prijs Tilburg Culinair

Het beste gerecht van Tilburg Culinair wordt geserveerd door Auberge du Bonheur. De jury onder leiding van voormalig sterrenkok Gerrit Greveling was erg onder de indruk van de varkenswang met eendenlever, truffeljus en groentjes van Ut Rooie Bietje die ‘De Auberge’ presenteerde. “Het lijkt in eerste instantie een zwaar gerecht”, zei Greveling nadat hij…

lees meer

Bonheur kiest 7 keer 1 stijl

Bonheur Horeca Groep stond met zeven locaties voor de grote uitdaging om een website te laten ontwikkelen met een duidelijke stijl. "Door voor een specialist te kiezen is de website compleet op maat gemaakt en heeft het aan de voorkant veel visueel sterke aspecten." “We wilden dat ieder merk een eigen uitstraling kreeg maar…

lees meer

Bonheur benoemd als ‘Brabants Besten’

Brabants Besten zijn private ondernemers die door gedeputeerde Bert Pauli (Economie en Internationalisering) van de provincie Noord-Brabant op 6 juli 2016 zijn benoemd tot Ambassadeur Innovatief Werkgeverschap. De ondernemers blinken uit in de manier waarop zij hun bedrijfsvoering optimaliseren door hun medewerkers op vernieuwende wijze in te zetten en de potentie van de Brabantse…

lees meer

Menu Jubilee

Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan introduceert Auberge du Bonheur dit jaar het ‎Menu Jubilee‬. Dit menu serveren wij elke 30ste van de maand en is te reserveren vanaf de 1ste van elke maand. Het is een speciaal samengesteld driegangenmenu voor 30,00 per persoon. Reserveren kan via 013- 468 69 42 of info@bonheurhorecagroep.nl  

lees meer

Auberge du Bonheur lanceert 1712 bier

Auberge du Bonheur in Tilburg heeft ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan een eigen bier ontwikkeld in samenwerking met Brouwerij Brouwerslokaal in Groede. Voor de smaak van het bier liet Cuisinier Ralph Blaakenburg zich inspireren door de bosrijke omgeving van de Auberge. ‘De naalden van de Douglas spar hebben een fijne aromatische geur van…

lees meer

De smaak van Indiase keuken komt naar Tilburg

Op 18, 19 en 20 januari kan Tilburg de smaak Indiase keuken ervaren. Een keuken die node gemist wordt in het aanbod van buitenlandse kookkunsten. Bonheur Horeca Groep opent in die periode het pop-up restaurant ‘A Night in India’ in de Poorten, de voormalige Hasseltse kerk. Chef-kok Ralph Blaakenburg van Auberge du Bonheur bezocht…

lees meer

Trots op vermelding LEKKER 2016

Restaurantgids Lekker heeft dinsdag 27 oktober de beste restaurants voor 2016 gepubliceerd. In deze editie heeft Auberge du Bonheur een mooie vermelding gekregen en heeft hiermee wederom een plaats weten te bemachtigen in de prestigieuze ranglijst van 500 beste restaurants in Nederland. "Chef-kok Ralph Blaakenburg verstaat zijn vak en de jonge enthousiaste en gepassioneerde…

lees meer