Broodje Jantje steunt Jantje Beton

Broodje Jantje Beton Tijdens de Tilburgse Kermis in 2011 introduceerde Broodje Jantje een speciaal broodje met Joppiesaus: Broodje Jantje Beton. Vanaf dat moment is er een hechte band met dit goede doel. Actie tijdens jubileum Na eerdere schenkingen heeft Broodje Jantje bij de locatie op Pieter Vreedeplein weer een actie gevoerd. Een actie waarbij…

lees meer

Bonheur presenteert: The Pink Chapel tijdens de Tilburgse kermis 2018

Het is weer die tijd van het jaar, de Tilburgse kermis komt er weer aan!  En uiteraard is Bonheur Horeca Groep daar weer bij met een uniek en spectaculair evenement! Pop-up restaurant Ook aanstaande editie van de Tilburgse kermis openen we op de Spoorlaan een pop-up restaurant. Dit keer verrassen wij u met een…

lees meer

Auberge du Bonheur ontwikkelt Fairtrade 1712 chocolate

Cuisinier Ralph Blaakenburg van Auberge du Bonheur heeft in samenwerking met Huize Geers chocolatier & ijssalon en Prins Heerlijk Tilburg een nieuwe verfijnde chocolade ontwikkeld om je vingers bij af te likken! De productie van 1712 chocolate vind plaats bij Huize Geers, drie generaties chocolatiers uit Tilburg met passie voor chocolade.   [embed]https://youtu.be/vB8D5WbvIuQ[/embed] Ingrediënten De chocolade met…

lees meer

Auberge du Bonheur genomineerd voor Brabantse Gastvrijheid Award

Genomineerden Brabantse Gastvrijheid Award 2018 Auberge du Bonheur behoort tot de tien genomineerden van de Brabantse Gastvrijheid Award 2018. Gastvrijheid en gastronomie gaan in Brabant hand in hand. En dat verdient een prijs, zegt Heleen Huisjes, directeur van initiatiefnemer VisitBrabant. Iedereen met een locatie in de horeca- en/of recreatiebranche in Brabant die eten, drinken,…

lees meer

Sfeerimpressie opening ‘La Nouvelle Auberge’

Na een flinke verbouwing zijn op woensdag 16 mei de deuren geopend van het restaurant van Bonheur: ‘La Nouvelle Auberge’. De feestelijke opening op dinsdagavond met tal van verrassingen is vastgelegd op video. Deze video delen we graag met iedereen, die ook zo benieuwd is naar de nieuwe inrichting. In deze registratie van de…

lees meer

Nieuwe koers en frisse restyling voor restaurant Auberge du Bonheur!

Na een flinke verbouwing gaan de deuren van het restaurant van Auberge Du Bonheur weer open. Het restaurant is volledig gerestyled. Verantwoordelijk voor het interieurontwerp is Shirley Dap van Heal Design. “De nieuwe sfeer is natural chic. De combinatie van puur kleurgebruik en luxe materialen zorgt voor een warm en positief gevoel. En het legt…

lees meer

Auberge verbindt zich aan EET met je hart

Bijna de helft van alle ouderen voelt zich eenzaam. Vooral ouderen die zelfstandig wonen, fysiek beperkt zijn en in sociale of financiële armoede leven. Met je hart organiseert waardevolle ontmoetingen voor deze kwetsbare ouderen in Utrecht.   Help je mee? Uit eten staat voor gezellig samen zijn en genieten. In november en december deel…

lees meer

Ondernemers maken het in Tilburg

Een stad van makers en een stad waar je het kunt maken. Dat is Tilburg! En dat is precies wat ondernemersportaal Make it in Tilburg laat zien. Citymarketing lanceert de nieuwe website op 28 augustus en dat gebeurt met een expositie van 13 bijzondere Tilburgse ‘producten’: van 3D kunst tot webshop en van trappistenbier…

lees meer

Ton Gimbrère maakt plaats voor nieuwe generatie managers

Bonheur Horeca Groep bereidt zich voor op de toekomst met een nieuwe generatie managers. Tim Wijdemans (31) neemt op 1 september het directie-stokje over van Ton Gimbrère (59), die in de afgelopen 15 jaar directielid was en heeft gebouwd aan een sterke marktpositie van Bonheur in Midden-Brabant. Gimbrère blijft als adviseur een actieve rol…

lees meer

Culinaire ontdekkingsreis op 50 meter hoogte tijdens Tilburgse Kermis

Tijdens de Tilburgse kermis, op 24 juli (Roze Maandag) biedt Bonheur Horeca Groep 22 gasten een speciale culinaire ervaring met het pop-up concept Dinner in the Sky. Na ruim 10 jaar en bezoeken aan wereldsteden als Parijs, Sydney, Kaapstad, Londen en Las Vegas komt Dinner in the Sky dit jaar voor het eerst naar…

lees meer