Ton Gimbrère maakt plaats voor nieuwe generatie managers

Bonheur Horeca Groep bereidt zich voor op de toekomst. Tim Wijdemans (31) neemt op 1 september het directie-stokje over van Ton Gimbrère (59), die in de afgelopen 15 jaar directielid was en heeft gebouwd aan een sterke marktpositie van Bonheur in Midden-Brabant. Gimbrère blijft als adviseur een actieve rol vervullen voor de horecagroep. Wijdemans…

lees meer

Culinaire ontdekkingsreis op 50 meter hoogte tijdens Tilburgse Kermis

Tijdens de Tilburgse kermis, op 24 juli (Roze Maandag) biedt Bonheur Horeca Groep 22 gasten een speciale culinaire ervaring met het pop-up concept Dinner in the Sky. Na ruim 10 jaar en bezoeken aan wereldsteden als Parijs, Sydney, Kaapstad, Londen en Las Vegas komt Dinner in the Sky dit jaar voor het eerst naar…

lees meer

Bonheur neemt exploitatie Esplanade over

Bonheur Horeca Groep neemt de exploitatie van grand-café Esplanade op het terrein van Tilburg University over van La Cloche. Het grand-café Esplanade heeft een ‘bruin’ café karakter. Studenten, medewerkers en wetenschappers kunnen hier terecht voor koffie, thee en een drankje en zowel tijdens de lunch als in de avonduren is er de mogelijkheid om…

lees meer

Dineren in het reuzenrad van Koningsdag

Van maandag 24 april t/m zondag 30 april biedt Bonheur Horeca Groep de stad de attractie ‘Royal in the Sky’, in dè eye-catcher van Koningsdag. In de gondels van het 40 meter hoge, geheel nieuwe reuzenrad kan dagelijks worden gedineerd. Tijdens het rondjes draaien, schotelt Bonheur een culinair 3-gangen diner voor, bereid door de…

lees meer

Willem II en Bonheur Horeca Groep verlengen samenwerking

Willem II en Bonheur Horeca Groep gaan het huidige partnerschap verlengen. Onderdeel van de nieuwe overeenkomst is dat de eerste en tweede etage in het hoofdgebouw van het Koning Willem II stadion een flinke metamorfose ondergaan. Gezien het aflopend exploitatiecontract met Bonheur Horeca Groep, is Willem II het afgelopen halfjaar met verschillende partijen in…

lees meer

Auberge du Bonheur brengt eigen Vermoed 1712 op de markt

Vermout bestaat al sinds de 18e eeuw en is sinds die tijd vele malen in en uit de mode geweest. Trendwatchers voorspellen dat deze kruidenwijn weleens de volgende hype kan worden.  Volgens Ralph Blaakenburg, cuisinier van Auberge du Bonheur, ontbreekt het de bestaande vermouts aan uitstraling en smaakdiepgang en vindt de tijd rijp voor…

lees meer

Auberge du Bonheur wint Patrick Verbunt prijs Tilburg Culinair

Het beste gerecht van Tilburg Culinair wordt geserveerd door Auberge du Bonheur. De jury onder leiding van voormalig sterrenkok Gerrit Greveling was erg onder de indruk van de varkenswang met eendenlever, truffeljus en groentjes van Ut Rooie Bietje die ‘De Auberge’ presenteerde. “Het lijkt in eerste instantie een zwaar gerecht”, zei Greveling nadat hij…

lees meer

Bonheur kiest 7 keer 1 stijl

Bonheur Horeca Groep stond met zeven locaties voor de grote uitdaging om een website te laten ontwikkelen met een duidelijke stijl. "Door voor een specialist te kiezen is de website compleet op maat gemaakt en heeft het aan de voorkant veel visueel sterke aspecten." “We wilden dat ieder merk een eigen uitstraling kreeg maar…

lees meer

Bonheur benoemd als ‘Brabants Besten’

Brabants Besten zijn private ondernemers die door gedeputeerde Bert Pauli (Economie en Internationalisering) van de provincie Noord-Brabant op 6 juli 2016 zijn benoemd tot Ambassadeur Innovatief Werkgeverschap. De ondernemers blinken uit in de manier waarop zij hun bedrijfsvoering optimaliseren door hun medewerkers op vernieuwende wijze in te zetten en de potentie van de Brabantse…

lees meer

Menu Jubilee

Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan introduceert Auberge du Bonheur dit jaar het ‎Menu Jubilee‬. Dit menu serveren wij elke 30ste van de maand en is te reserveren vanaf de 1ste van elke maand. Het is een speciaal samengesteld driegangenmenu voor 30,00 per persoon. Reserveren kan via 013- 468 69 42 of info@bonheurhorecagroep.nl  

lees meer