DUE, de nieuwe Spumante van La Nouvelle Auberge

Cuisinier Ralph Blaakenburg en Sommelier Ruben van Aert van La Nouvelle Auberge geven dagelijks invulling aan hun passie om gasten te verrassen en te laten genieten van bijzondere wijn en spijs combinaties en gebruiken daarvoor het liefst ingrediënten en producten met een verhaal, vaak lokaal en nu ook internationaal met een eigen wijn: Spumante DUE.…

lees meer

GROTTO LIVE

Na het grote succes van de vorige editie zijn we terug: elke zaterdag in augustus is het weer tijd voor Grotto LIVE. Verschillende bandjes en artiesten komen live optreden onder de boom. Vanaf het terras geniet je vanaf 14:30u tot ongeveer 17:00u van de optredens. Haal je drankje bij de bar en kies een…

lees meer

Hard cups in Koning Willem II stadion

Om de enorme hoeveelheid plastic zwerfafval tegen te gaan, is het gebruik van plastic wegwerpbekers per 1 januari 2024 bij evenementen zoals voetbalwedstrijden door de overheid verboden. Daarom wordt in het Koning Willem II stadion al vanaf 21 april bij Willem II – TOP Oss overgegaan op duurzame drankbekers. De huidige single-use plastic bekers worden…

lees meer

Gloednieuwe Warandekamer

De eerste verdieping van Auberge du Bonheur is omgetoverd tot de nieuwste vergaderruimte: de Warandekamer. De Warandekamer is de enige ruimte op de eerste verdieping en wordt daarom gezien als een verborgen juweeltje. Het is de perfecte locatie om de gehele dag volledig privé en in alle rust te vergaderen. De Warandekamer is voorzien van alle…

lees meer

Een kijkje in de keuken bij De Nieuwe Winkel

Onze collega Pim de Weert (Chef-kok bij La Nouvelle Auberge) heeft afgelopen maand drie dagen meegelopen bij Restaurant “De Nieuwe Winkel” in Nijmegen, met twee Michelinsterren én een groene Michelinster (vanwege de vegetarische en duurzame manier van werken). “Wat ik hier heb mogen proeven, ruiken, zien en voelen, is heel bijzonder. De filosofie van…

lees meer

Bonheur Horeca Groep vliegt werving nieuwe medewerkers letterlijk en figuurlijk anders aan

met behulp van Willem II mascotte Kingo & een vliegreis naar Italië! Aan creatieve ideeën geen gebrek! “We kijken altijd naar mogelijkheden om dingen anders te doen. Dat past niet alleen bij de functies zelf, maar ook bij de visie van Bonheur Horeca Groep. Met deze aanpak willen we het gevoel binnen de organisatie…

lees meer

La Nouvelle Auberge;  genieten van streekproducten uit GroeiTuin013

“Een groenteteler op loopafstand van Auberge du Bonheur. Lokaler kun je het niet halen!” Aan de andere kant van het sterrenbos, onderdeel van Stadsbos013, ligt GroeiTuin013. GroeiTuin013 is dé groene huiskamer van Tilburg waar vele vrijwilligers en een aantal dagbesteders onder professionele begeleiding groenten, bloemen en kruiden telen.  Samenwerken en verbinden Niet voor niets…

lees meer

Vier het eindejaar bij Bonheur

Met de gezelligste maanden in zicht wordt het tijd om na te denken over het organiseren van een eindejaarsbijeenkomst. De manier om te proosten op het jaar met collega's tijdens een onvergetelijke dag. Van kerst, eindejaar tot aan een geweldige nieuwjaarsborrel. Wij hebben al wat ideeën maar denken ook graag met je mee! Make…

lees meer

Bonheur hospitality partner Willem II betrokken

Met ingang van het seizoen 2022-2023 is Bonheur Horeca Groep officieel hospitality partner van Willem II Betrokken. Voorafgaand aan Willem II - Jong PSV zijn de handtekeningen gezet onder een tweejarig contract. Met Bonheur als hospitality partner kan Willem II Betrokken blijvend gebruik maken van de diensten van Bonheur in de vorm van onder…

lees meer

Auberge du Bonheur verbetert!

3 weken lang is er onwijs hard gewerkt aan een spiksplinternieuwe keuken, een nieuwe lobby en ook de toiletten zijn een ware beleving geworden. keuken Een nieuwe keuken betekent nieuwe smaken! Kom snel langs, proef en ervaar. La Nouvelle Auberge, met hele mooie vermeldingen in de culinaire gidsen als Gault&Millau, Michelin gids & LEKKER500,…

lees meer