Dinsdag 12 november

Half Bewolkt

Iets te vieren? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! 013 468 69 42 of info@bonheurhorecagroep.nl

Landelijk genieten bij Prise d'eau Golf
Eten
Ontmoeten

Uw bijeenkomst bij Prise d’eau

Vergaderingen, feesten, workshops en zakelijke bijeenkomsten bij Prise d’eau is bijzonder vanwege de unieke locatie in Tilburg aan de rand van Stadsbos013. De gunstige ligging nabij de A58, het grote gratis parkeerterrein en de ruime zalen maken van Prise d’eau een goede locatie voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Voor de afwisseling kunt u uw bijeenkomst bij Prise d’eau eens combineren en golfclinic of jeu de boules-workshop.

bijeenkomsten prise d'eau conferentie

Vergaderen

De gastvrije medewerkers van Bonheur Horeca Groep weten van uw vergadering een ontspannen en zorgeloze bijeenkomst te maken. Dankzij de goed geoutilleerde ruimtes verlopen uw zakelijke bijeenkomsten bij Prise d’eau vlekkeloos. De drie vergaderruimtes zijn apart en aaneengesloten te gebruiken. The Lounge, een vergaderruimte met eigen bar, is rustig maar decoratief ingericht in Engelse stijl en heeft een mooi uitzicht over de groene banen. Wilt u vergaderen bij Prise d’eau? Neem dan contact voor een offerte op maat.

Feestelijk

Groot of klein gezelschap, Bonheur Horeca Groep verzorgt uw feest bij Prise d’eau tot in de puntjes. Kiest u voor een sportief familiefeest op de golf- of jeu-de-boulesbaan? Of een feest met live muziek? Gaat uw voorkeur uit naar een gezellige borrel, met alle ruimte om met uw gasten te praten? The Lounge op de eerste etage is een feestelijke ruimte met eigen bar, waar u uw besloten feest kunt vieren. Wat uw wensen ook zijn, we zorgen ervoor dat het een mooi en onvergetelijk feest wordt voor u en uw gasten op de unieke locatie van Prise d’eau Golf.

Offerte aanvragen

Season Cooking Workshop

€ 69.50 per persoon - 5.5 uur lang tafelen en koken

Een kookworkshop is een uniek onderdeel van ons aanbod van arrangementen bij Prise d’eau. Samen met uw team, familie, vrienden of vereniging aan de slag in de keuken onder professionele begeleiding van chef-kok Rob Korremans. Geniet van samen koken en dineren op een groene en sportieve locatie in Tilburg!

In teams bereidt iedereen een gerecht, onder begeleiding van de chef-kok. Als alle voorbereidingen zijn getroffen, gaat u genieten van een heerlijk seizoensdiner, waarbij iedere gang uitgeserveerd wordt door het verantwoordelijke team. Uiteraard sluiten we de workshop af met koffie en thee en zoete lekkernijen.

  • welkomstdrankje,
  • workshop met begeleiding,
  • drankenarrangement,
  • uitgebreid viergangendiner,
  • koffie/thee,
  • friandises.
Offerte aanvragen