UW BIJEENKOMST BIJ PRISE D’EAU

Ontmoeten & vergaderen

Vergaderingen, feesten, workshops en zakelijke bijeenkomsten bij Prise d’eau is bijzonder vanwege de unieke locatie in Tilburg aan de rand van Stadsbos013. De gunstige ligging nabij de A58, het grote gratis parkeerterrein en de ruime zalen maken van Prise d’eau een goede locatie voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Voor de afwisseling kunt u uw bijeenkomst bij Prise d’eau eens combineren en golfclinic of jeu de boules-workshop.

Vergaderen

De gastvrije medewerkers van Bonheur Horeca Groep weten van uw vergadering een ontspannen en zorgeloze bijeenkomst te maken. Dankzij de goed geoutilleerde ruimtes verlopen uw zakelijke bijeenkomsten bij Prise d’eau vlekkeloos. De drie vergaderruimtes zijn apart en aaneengesloten te gebruiken. The Lounge, een vergaderruimte met eigen bar, is rustig maar decoratief ingericht in Engelse stijl en heeft een mooi uitzicht over de groene banen. Wilt u vergaderen bij Prise d’eau? Neem dan contact voor een offerte op maat.

Feestelijk

Groot of klein gezelschap, Bonheur Horeca Groep verzorgt uw feest bij Prise d’eau tot in de puntjes. Kiest u voor een sportief familiefeest op de golf- of jeu-de-boulesbaan? Of een feest met live muziek? Gaat uw voorkeur uit naar een gezellige borrel, met alle ruimte om met uw gasten te praten? The Lounge op de eerste etage is een feestelijke ruimte met eigen bar, waar u uw besloten feest kunt vieren. Wat uw wensen ook zijn, we zorgen ervoor dat het een mooi en onvergetelijk feest wordt voor u en uw gasten op de unieke locatie van Prise d’eau Golf.

Offerte aanvragen

ARRANGEMENTEN

Kies uit verschillende arrangementen, wat eten bij Prise d’eau keer op keer verrassend maakt. Het seizoen speelt altijd een grote rol in de arrangementen. Of u nu met een team een kookworkshop met seizoensproducten wilt volgen of uitgebreid wilt tafelen na een golfclinic, Bonheur Horeca Groep zorgt graag voor een complete dag of avond uit! Bekijk onze actuele arrangementen hieronder.