EEN BIJEENKOMST BIJ PRISE D’EAU

Ontmoeten & vergaderen

Vergaderingen, feesten, workshops en zakelijke bijeenkomsten bij Prise d’eau is bijzonder vanwege de unieke locatie in Tilburg aan de rand van Stadsbos013. De gunstige ligging nabij de A58, het grote gratis parkeerterrein en de ruime zalen maken van Prise d’eau een goede locatie voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Voor de afwisseling kun je je bijeenkomst bij Prise d’eau eens combineren en golfclinic.

Vergaderen

De gastvrije medewerkers van Bonheur Horeca Groep weten van uw vergadering een ontspannen en zorgeloze bijeenkomst te maken. Dankzij de goed geoutilleerde ruimtes verlopen je zakelijke bijeenkomsten bij Prise d’eau vlekkeloos. De drie vergaderruimtes zijn apart en aaneengesloten te gebruiken. The Lounge, een vergaderruimte met eigen bar, is rustig maar decoratief ingericht in Engelse stijl en heeft een mooi uitzicht over de groene banen. Wil je vergaderen bij Prise d’eau? Neem dan contact voor een offerte op maat.

Feestelijk

Groot of klein gezelschap, Bonheur Horeca Groep verzorgt jouw feest bij Prise d’eau tot in de puntjes. Kies je voor een sportief familiefeest op de golfbaan? Of een feest met live muziek? Gaat je voorkeur uit naar een gezellige borrel, met alle ruimte om met je gasten te praten? The Lounge op de eerste etage is een feestelijke ruimte met eigen bar, waar je je besloten feest kunt vieren. Wat je wensen ook zijn, we zorgen ervoor dat het een mooi en onvergetelijk feest wordt voor jou en je gasten op de unieke locatie van Prise d’eau Golf.

Offerte aanvragen