Culinair voor iedereen

Golfen, gastvrijheid & genieten

Eten bij Prise d’eau is voor iedereen, of u nu golft of niet. In de Gasterij kan iedereen terecht voor een heerlijke lunch en een verrassend diner. De Gasterij is gelegen in de oude boerderij, grenzend aan de receptie en golfwinkel van Prise d’eau. Aan de sfeervolle bar en vanaf uw tafeltje kijkt u uit over een zonnig terras en de banen. De gastvrije medewerkers van Bonheur Horeca Groep ontvangen u met veel plezier. Kies van onze uitgebreide wisselende menukaart en kom genieten van lekker eten bij Prise d’eau!

Culinair genieten

Lunch

U kunt heerlijk en uitgebreid lunchen in de Gasterij van Prise d’eau. Kies uit een verscheidenheid van royaal belegde pistolets, warme lunchgerechten, tosti’s van zuurdesembrood, ambachtelijke soepen en verrassende maaltijdsalades.
Bonheur Horeca Groep verzorgt ook lunches en fingerfood. Voor of na uw zakelijke bijeenkomst of vergadering kunt u dus ook voortreffelijk eten bij Prise d’eau.

Diner

De gastvrije medewerkers van Bonheur Horeca Groep vertellen u graag meer over het wisselende 3-gangen menu. Dineer met wat het seizoen te bieden heeft en geniet van de met passie bereide dagmenu’s van chef-kok Rob Korremans.
Op de kaart vindt u uiteenlopende gerechten zoals culinaire noodles, authentieke pasta’s, verse frietgerechten en klassieke desserts.

ARRANGEMENTEN

Kies uit verschillende arrangementen, wat eten bij Prise d’eau keer op keer verrassend maakt. Het seizoen speelt altijd een grote rol in de arrangementen. Of u nu met een team een kookworkshop met seizoensproducten wilt volgen of uitgebreid wilt tafelen na een golfclinic, Bonheur Horeca Groep zorgt graag voor een complete dag of avond uit! Bekijk onze actuele arrangementen hieronder.