Languages

Culinair genieten bij Faculty Club

Culinair op maat

We verwelkomen u graag op alle werkdagen voor een lunch of diner met gezelschappen van 2 tot 80 gasten bij de Faculty Club. Een informeel walking dinner of een uitgebreid buffet behoren eveneens tot de mogelijkheden. In de zomer staat een heerlijke barbecue tot uw beschikking. We denken graag mee om een passende invulling te geven aan uw bijeenkomst. Naast een lunch of diner bij de Faculty Club kunt u ook een feestelijke gelegenheid bij ons vieren.

Lunch

Bij de Faculty Club neemt u tussen de bedrijven door de tijd om gezond te genieten van dagverse producten op onze menukaart. Op een plek waar natuur en architectuur in elkaar overlopen, ontstaat tijdens de lunch weer ruimte voor een frisse blik.

Diner

Ervaar werken en ontspannen in het decor van serene natuur op een bijzondere plek op de campus. Dineer in de Faculty Club na afloop van uw bijeenkomst of vergadering in een architectonisch kunstwerk met tuin en terras.

Diner op maat

Vanaf 6 personen kunt u gebruik maken van onze samengestelde buffetten en menu’s. Combineer voor-, hoofd- en nagerechten of laat u verrassen door de dagspecial van de chef-kok. Wilt u vooraf het menu inzien? Vraag dan onze actuele menukaart op via onderstaande button.

Walking Dinner

Bent u met een groot gezelschap en wilt u eens op een andere manier van een exclusief diner genieten, kies dan voor een walking dinner. In een informele setting met statafels en zitplaatsen genieten uw gasten van een heerlijke borrel waarbij wij kleine gerechten serveren. Het is aan u hoe uitgebreid u het diner wenst. U kunt tot maar liefst tien gangen gaan. Uiteraard wisselt de invulling per seizoen en doet onze chef graag een passende suggestie.