Woensdag 13 november

Regen

Iets te vieren? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! 013 468 69 42 of info@bonheurhorecagroep.nl

Moderne en tijdloze locatie
Eten
Ontmoeten

Vandaag ontvangen wij

42 gasten

Culinair op maat

We verwelkomen u graag op alle werkdagen voor een lunch of diner met gezelschappen van 2 tot 80 gasten bij de Faculty Club. Een informeel walking dinner of een uitgebreid buffet behoren eveneens tot de mogelijkheden. In de zomer staat een heerlijke barbecue tot uw beschikking. We denken graag mee om een passende invulling te geven aan uw bijeenkomst. Naast een lunch of diner bij de Faculty Club kunt u ook een feestelijke gelegenheid bij ons vieren.

"Prima maaltijd (walking dinner), prima afstemming vooraf, vriendelijke bediening." Mirjam uit Amsterdam

Lunch

Bij de Faculty Club neemt u tussen de bedrijven door de tijd om gezond te genieten van dagverse producten op onze menukaart. Op een plek waar natuur en architectuur in elkaar overlopen, ontstaat tijdens de lunch weer ruimte voor een frisse blik.

Diner

Ervaar werken en ontspannen in het decor van serene natuur op een bijzondere plek op de campus. Dineer in de Faculty Club na afloop van uw bijeenkomst of vergadering in een architectonisch kunstwerk met tuin en terras.

Groepen

diner faculty club

Vanaf 6 personen kunt u gebruik maken van onze samengestelde buffetten en menu’s. Combineer voor-, hoofd- en nagerechten of laat u verrassen door de dagspecial van de chef-kok. Wilt u vooraf het menu inzien? Vraag dan onze actuele menukaart op. Aanvragen menu >

Walking Dinner

Bent u met een groot gezelschap en wilt u eens op een andere manier van een exclusief diner genieten, kies dan voor een walking dinner. In een informele setting met statafels en zitplaatsen genieten uw gasten van een heerlijke borrel waarbij wij kleine gerechten serveren. Het is aan u hoe uitgebreid u het diner wenst. U kunt tot maar liefst tien gangen gaan. Uiteraard wisselt de invulling per seizoen en doet onze chef graag een passende suggestie.