Languages

Ontmoet elkaar bij Faculty Club

Bijeenkomst

Of je nu zakelijk of informeel bijeen wilt komen, bij de Faculty Club wordt je van harte welkom geheten door de ervaren medewerkers van Bonheur Horeca Groep. De aankleding en culinaire wensen voor je feestelijke aangelegenheid zijn tot in detail te overleggen. Leg jouw wensen voor een vergadering of zakelijke bijeenkomst aan ons voor. Wij zorgen voor alle technische apparatuur en scherp geprijsde arrangementen bij de Faculty Club.

Een locatie met karakter

Vergaderen

De vergaderzalen zijn standaard voorzien van alle gemakken, zoals beamer, scherm, flipover, computer, draadloos internet, verse koffie en thee en op verzoek frisdranken. Eveneens is het mogelijk het restaurant (exclusief) te reserveren voor een vergaderbijeenkomst. Vraag naar de speciale voorwaarden.

Feestelijk

Een feest, borrel of receptie vier je in de comfortabele lounge, het restaurant of op het sfeervolle terras van de Faculty Club. De locatie leent zich uitstekend voor een borrel of receptie van 2 tot 160 personen. Naast de verrassende suggesties kun je altijd een offerte op maat aanvragen en ons bezoeken om de locatie te bekijken.

University Studio

Ervaar de combinatie van de rustige bosrijke omgeving en de dynamiek van de Universiteit. De University Studio is een samenwerking tussen First Impression audiovisueel en Bonheur Horeca Groep en volledig voorzien van alle technologie om een high end show te organiseren. Geavanceerde camera techniek, professionele videoregie en altijd een passende setting bieden je de omgeving voor een perfecte online bijeenkomst of presentatie.