Zondag 21 juli

Zon 23°

Moderne en tijdloze locatie
Eten
Ontmoeten

Uw bijeenkomst

Of u nu zakelijk of informeel bijeen wilt komen, bij de Faculty Club wordt u van harte welkom geheten door de ervaren medewerkers van Bonheur Horeca Groep. De aankleding en culinaire wensen voor uw feestelijke aangelegenheid zijn tot in detail te overleggen. Leg uw wensen voor een vergadering of zakelijke bijeenkomst aan ons voor. Wij zorgen voor alle technische apparatuur en scherp geprijsde arrangementen bij de Faculty Club.

arrangementen faculty club
"Prima locatie voor een cursus. Kwalitatieve apparatuur. Mooie ruimte en prima lunch faciliteiten." Ludo uit Tilburg - Training/Cursus

Vergaderen

De Faculty Club heeft twee vergaderzalen, die u bij binnenkomst aan uw linkerzijde vindt. Vergaderzaal 1 beschikt over één grote vaste boardroomtafel. Zaal 2 beschikt over losse tafels en is geschikt voor diverse opstellingen. De vergaderzalen zijn standaard voorzien van alle gemakken, zoals beamer, scherm, flipover, computer, draadloos internet, verse koffie en thee en op verzoek frisdranken. Eveneens is het mogelijk het restaurant (exclusief) te reserveren voor een vergaderbijeenkomst. Vraag naar de speciale voorwaarden.

Feestelijk

Uw feest, borrel of receptie viert u in de comfortabele lounge, het restaurant of op het sfeervolle terras van de Faculty Club. De locatie leent zich uitstekend voor een borrel of receptie van 2 tot 160 personen. We hebben verrassende suggesties samengesteld met drank, hapjes of een combinatie van beiden. Arrangementen bij de Faculty Club beginnen al vanaf € 8,25 per persoon. Pakt u uw feest groter aan, dan kunt u bij de Faculty Club altijd een offerte op maat aanvragen en ons bezoeken om de locatie te bekijken.

Offerte aanvragen