Dinsdag 22 augustus

Zon 23°
Koning Willem II Stadion, meer dan alleen voetbal
Eten
Ontmoeten
Trouwen

Koning Willem II Stadion Tilburg

Wij heten u van harte welkom in het Koning Willem II Stadion. Deze unieke locatie in Tilburg is uitermate geschikt voor uw vergadering of feest. Voor zowel de zakelijke- als privésfeer biedt het stadion goed geoutilleerde ruimten met een sfeervol karakter. Een bijeenkomst op sportieve grond biedt uw gasten een uniek samenkomen, of u nu inspiratie zoekt voor uw zakelijke meeting of een bijzondere locatie voor een groot of klein feest; het Koning Willem II Stadion in Tilburg biedt u alle mogelijkheden.

Koning Willem II Stadion

Vergaderen op de middenstip

Een vergadering of zakelijk feest wordt bij het Koning Willem II Stadion in Tilburg een sfeervolle en prettige aangelegenheid, gezien de service en topkwaliteit die het Stadion te bieden heeft. Toegang tot wifi, rustige en goed geoutilleerde vergaderruimten en een sfeervol restaurant bieden u en uw gasten een goed bereikbare en sportieve plek voor een vergadering of viering op maat!

Het stadion voor alle verenigingen

Een vergadering voor leden, een feest of presentaties van uw vereniging zijn bij het Koning Willem II Stadion tegen scherp tarief te organiseren. Onze sfeervolle ruimten, verzorgd met alle technische benodigdheden, bieden wij graag aan voor verenigingen en stichtingen (non-profit). Met de excellente service van Bonheur Horeca Groep is uw samenkomen op een unieke plek in Tilburg helemaal compleet.

Koning Willem II Stadion ruimte 1
Koning Willem II Stadion bar
Koning Willem II Stadion conferentie
Koning Willem II Stadion tribune