Meer dan een stadion

BUSINESS IN HET STADION

Het Koning Willem II stadion is een geschikte locatie voor bijeenkomsten van uiteenlopende aard. Uiteraard kan de voetballiefhebber zijn hart ophalen, maar aangelegenheden zonder link met voetbal passen ook goed in het stadion, vanwege de goed geoutilleerde neutrale zalen en ruimtes. Parkeren is gratis (600 plaatsen) en de locatie is snel en goed bereikbaar. De sfeervolle ruimten lenen zich uitstekend voor een zakelijke bijeenkomst, zoals een vergadering, presentatie, congres, workshop, beurs et cetera. De ruimten worden naar wens ingericht met de benodigde apparatuur voor je meeting. De gastvrouwen en gastheren van Bonheur Horeca Groep zorgen voor hapjes en drankjes tijdens de bijeenkomst. Een programma op maat behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Congres

Bonheur Horeca groep staat voor gastvrijheid, professionaliteit en sfeer, de ideale combinatie voor een congres bij het Koning Willem II Stadion. De negen multifunctionele ruimtes in het stadion kunnen aaneengeschakeld worden en zijn allemaal te voorzien van de benodigde apparatuur. Het stadion biedt ruimte aan ruim 3000 gasten.
Kijk uit over het veld vanuit de businessrooms en geniet van een voortreffelijk diner of buffet in het Willem II Restaurant op de 2e verdieping. Bekijk de sfeerimpressie van een congres bij het Koning Willem II Stadion, compleet verzorgd door Bonheur Horeca Groep.

Evenementen

Voetbal en feest gaan hand in hand! Kom daarom bij het Koning Willem II Stadion je feest vieren. Een complete avond of een gezellige borrel, in het Willem II Stadion vier je het altijd op een unieke plek die perfect bij je past! Bespreek de mogelijkheden en wensen met onze event specialist en laat je inspireren. Uiteraard staat Bonheur Horeca Groep voor je klaar met verrassende hapjes en excellente service om van jouw feestelijke bijeenkomst een memorabele avond te maken.

Meeting Point

Het Meeting Point vind je op de eerste etage van het Koning Willem II Stadion. Het Meeting Point is een ontmoetingsruimte met flexibele werk- en vergaderplekken voor gasten, sponsors en ondernemers. Je vindt in het Meeting Point alle gewenste services die je gewend bent van Bonheur Horeca Groep.

  • Geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur

Kings Palace

Ontvang net als Koning Willem II je gasten in Kings Palace. Deze informele en feestelijk aangeklede zaal biedt plaats aan maximaal 200 personen, maar door de flexibiliteit van deze ruimte is deze ook uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen. Kings Palace is voorzien van een DJ booth, geluidsinstallatie en discoverlichting.

Supporterscafé d’n Beitel

Het supporterscafé van Willem II heet d’n Beitel, vernoemd naar Willem II voetballer John Feskens. Naast het café voor supporters biedt d’n Beitel ook ruimte voor feesten, bijvoorbeeld voor verjaardagen, jubilea, recepties, bruiloften, schoolfeesten en afstudeerborrels. Supporterscafé d’n Beitel biedt plaats aan een feest, borrel of receptie vanaf 45 personen tot maximaal 350 personen.

Condoleance

Vanzelfsprekend is het een prachtige locatie om een voetballiefhebber de laatste eer te bewijzen met een condoleance in het Koning Willem II Stadion. Maar ook voor wie geen band heeft met voetbal is het stadion zeer geschikt. De ruimten zijn neutraal en sfeervol ingericht, zonder directe verwijzingen naar het voetbal. Het Koning Willem II Stadion beschikt over meerdere ruimten die geschikt zijn voor een besloten samenzijn en voor condoleances tot 550 personen plenair in één ruimte en tot 14.500 personen buiten op de tribune. Wij bieden naast koffie, thee en broodjes ook luxere arrangementen. Op basis van je wensen zetten we ons in om een persoonlijk en mooi afscheid te verzorgen.

Contact opnemen