Meer dan een stadion

BUSINESS IN HET STADION

Het Koning Willem II stadion is een geschikte locatie voor bijeenkomsten van uiteenlopende aard. Uiteraard kan de voetballiefhebber zijn hart ophalen, maar aangelegenheden zonder link met voetbal passen ook goed in het stadion, vanwege de goed geoutilleerde neutrale zalen en ruimtes. Parkeren is gratis (600 plaatsen) en de locatie is snel bereikbaar vanaf de snelweg of Tilburgse binnenstad. De sfeervolle ruimten lenen zich uitstekend voor uw zakelijke bijeenkomst, zoals een vergadering, presentatie, congres, workshop, beurs et cetera. De ruimten worden naar uw wens ingericht met de benodigde apparatuur voor uw meeting. De gastvrouwen en gastheren van Bonheur Horeca Groep zorgen voor hapjes en drankjes tijdens de bijeenkomst.

Voor alle verenigingen

Voor samenkomsten in het Koning Willem II Stadion door stichting of vereniging (non profit) hanteren wij een zeer scherp presentatietarief! Kom eens kijken welke ruimte het beste bij uw vereniging of stichting past. Wij bieden zalen tot maximaal 600 man, maar faciliteren ook in goed geoutilleerde ruimten voor kleine bijeenkomsten. Laat u inspireren door de sfeervolle ruimtes en kies voor de kwaliteit die u van Bonheur Horeca Groep gewend bent!

Programma op maat

Voor uw zakelijke bijeenkomst in het Koning Willem II Stadion bieden we u diverse aantrekkelijke arrangementen, zeer goed verzorgd en scherp geprijsd. Een programma op maat behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Tevens bieden we u talloze mogelijkheden om uw bijeenkomst te combineren met een creatieve en inspirerende workshop of sportieve activiteit.

Offerte aanvraag

Congres

Bonheur Horeca groep staat voor gastvrijheid, professionaliteit en sfeer, de ideale combinatie voor een congres bij het Koning Willem II Stadion. De negen multifunctionele ruimtes in het stadion kunnen aaneengeschakeld worden en zijn allemaal te voorzien van de benodigde apparatuur. Het stadion biedt ruimte aan ruim 3000 gasten.
Kijk uit over het veld vanuit de businessrooms en geniet van een voortreffelijk diner of buffet in het Willem II Restaurant op de 2e verdieping. Bekijk de sfeerimpressie van een congres bij het Koning Willem II Stadion, compleet verzorgd door Bonheur Horeca Groep.

Offerte aanvragen

Feest

Voetbal en feest gaan hand in hand! Kom daarom bij het Koning Willem II Stadion uw feest vieren. Een complete avond of een gezellige borrel, in het Willem II Stadion viert u het altijd op een unieke plek die perfect bij u past! Bespreek de mogelijkheden en uw wensen met onze event specialist en laat je inspireren. Uiteraard staat Bonheur Horeca Groep voor u klaar met verrassende hapjes en excellente service om van uw feestelijke bijeenkomst een memorabele avond te maken.

Het Paleis

Ontvang net als Koning Willem II uw gasten in feestzaal het Paleis, op de ‘bel-etage’ van het Koning Willem II Stadion. Deze ruimte laat met een flinke knipoog zien hoe u moet feesten als een koning. Geïnspireerd op de neogotische bouwstijl van het bestaande paleis aan de paleisring in Tilburg, compleet met imposante kroonluchters en gotische raampartijen, waant u zich voor een avond in een 19e-eeuwse spiegelzaal.
Afgebeeld op een van de wanden kijkt Koning Willem II vanaf zijn sokkel zelf toe op het feestgedruis. U kunt ook genieten van een vorstelijk diner vooraf in het Koning Willem II Restaurant.

Jupilercafé d'n Beitel

Het supporters café van Willem II heet d’n Beitel, vernoemd naar Willem II voetballer John Feskens. Feskens stond bekend om zijn karakteristieke kin die op een beitel leek.
Naast het café voor supporters biedt d’n Beitel ook ruimte voor feesten, bijvoorbeeld voor verjaardagen, jubilea, recepties, bruiloften, schoolfeesten en afstudeerborrels. De gezellige ruimte beschikt over twee mooie bars en een geluidsinstallatie. Uiteraard ontbreekt ook een voetbaltafel niet. Jupilercafé d’n Beitel biedt plaats aan een feest, borrel of receptie vanaf 45 personen tot maximaal 350 personen.

Condoleance

Vanzelfsprekend is het een prachtige locatie om een voetballiefhebber de laatste eer te bewijzen met een condoleance in het Koning Willem II Stadion. Maar ook voor wie geen band heeft met voetbal is het stadion zeer geschikt. De ruimten zijn neutraal en sfeervol ingericht, zonder directe verwijzingen naar het voetbal. Het Koning Willem II Stadion beschikt over meerdere ruimten die geschikt zijn voor een besloten samenzijn en voor condoleances tot 600 personen.

Contact opnemen

Uw invulling

Graag staan we tot uw beschikking om de organisatie van de condoleance of koffietafel uit handen te nemen in het Koning Willem II Stadion. U kunt zo de ruimte nemen om uw dierbare samen met de genodigden te herdenken. Graag horen van u hoe u de condoleance wilt laten verzorgen. Wij bieden naast koffie, thee en broodjes ook luxere arrangementen. Op basis van uw wensen zetten we ons in om een persoonlijk en mooi afscheid te verzorgen.