Proef de sportieve sfeer

Werken, samenkomen en genieten

Sportieve bedrijvigheid, dat is de sfeer die u proeft tijdens uw bijeenkomst in het Koning Willem II Stadion. Ervaar de bruisende sfeer van het stadion terwijl u vergadert, een zakelijke afspraak heeft of met uw gasten bijeenkomt. Uiteraard gaat deze sportieve sfeer gepaard met de excellente service van Bonheur Horeca Groep. Geniet van bijzondere gerechten en gezonde brainfood tijdens of na uw bijeenkomst!

Culinair genieten

Lunch

In het Koning Willem II restaurant op de 2e verdieping serveren wij dagelijks een heerlijk uitgebreid lunchbuffet bestaande uit dagverse soepen, verschillende broodsoorten, kaas en vleeskeuze, salades, snacks, yoghurt met cereals, seizoensfruit, koffie/thee, smoothie en melk.

Diner

Verras je zakelijke gasten in een sfeervol restaurant en laat ze culinair genieten met uitkijk op het voetbalveld van het Koning Willem II Stadion. Bonheur Horeca Groep biedt verrassende gerechten en bijzondere arrangementen. Voorafgaand aan je lunch of diner kun je vergaderen in één van de goed geoutilleerde ruimten van het stadion.

Prins Heerlijk

Bonheur Horeca Groep werkt in het Willem stadion samen met Prins Heerlijk; waarvoor een Heerlijk Horeca Verbond is gesloten. De opbrengst voor Prins Heerlijk komt geheel ten goede aan de individuele opleiding van de bijzondere jongeren van de stichting Buitengewoon leren en werken. De leerling-medewerkers investeren dus zelf in hun opleiding met een erkend vakdiploma.