Proef de sportieve sfeer

Werken, samenkomen en genieten

Sportieve bedrijvigheid, dat is de sfeer die u proeft tijdens uw bijeenkomst in het Koning Willem II Stadion. Ervaar de bruisende sfeer van het stadion terwijl u vergadert, een zakelijke afspraak heeft of met uw gasten bijeenkomt. Uiteraard gaat deze sportieve sfeer gepaard met de excellente service van Bonheur Horeca Groep. Geniet van bijzondere gerechten en gezonde brainfood tijdens of na uw bijeenkomst!

Willem II Meeting Point Tilburg

U vindt het Willem II Meeting Point op de eerste etage van het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Het Meeting Point is een eigentijdse ontmoetingsruimte, van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur, met flexibele werk- en vergaderplekken voor gasten, sponsors en ondernemers.
Het Willem II Meeting Point is van alle gemakken voorzien om te verblijven, werken of voor het maken van zakelijke afspraken. U vindt in het Meeting Point alle gewenste services die u gewend bent van Bonheur Horeca Groep:

  • Gratis wireless internet
  • Dag- en weekbladen
  • Snel ontbijt en lunch
  • Koffie, thee en water

Culinair genieten

Lunch

In het Koning Willem II restaurant op de 2e verdieping serveren wij dagelijks een heerlijk uitgebreid lunchbuffet bestaande uit dagverse soepen, verschillende broodsoorten, kaas en vleeskeuze, salades, snacks, yoghurt met cereals, seizoensfruit, koffie/thee, smoothie en melk. Reserveren is gewenst. In het Meetingpoint luncht u met heerlijke zuurdesembroodjes van de Quick Lunch Menukaart.

Diner

Verras uw zakelijke gasten in een sfeervol restaurant en laat ze culinair genieten met uitkijk op het voetbalveld van het Koning Willem II Stadion. Met de kwaliteit van Bonheur Horeca Groep heeft u ieder seizoen keuze uit verrassende gerechten en bijzondere arrangementen. Voorafgaand aan uw lunch of diner kunt u vergaderen in één van de goed geoutilleerde ruimten van het stadion.

Prins Heerlijk

Bonheur Horeca Groep werkt in het Willem stadion samen met Prins Heerlijk; waarvoor een Heerlijk Horeca Verbond is gesloten. De opbrengst voor Prins Heerlijk komt geheel ten goede aan de individuele opleiding van de bijzondere jongeren van de stichting Buitengewoon leren en werken. De leerling-medewerkers investeren dus zelf in hun opleiding met een erkend vakdiploma.