Maak het speciaal met Auberge du Bonheur

Ontdek het veelzijdige aanbod van arrangementen bij Auberge du Bonheur, zorgvuldig samengesteld door Cuisinier Ralph Blaakenburg.

Viva la Warande

De zomer begint met Viva la Warande! Dit arrangement maakt de Spaanse beleving compleet met sangria, diverse tapas en paëlla dat in uw bijzijn wordt bereid door onze Spaanse kok Daniel Felipe Arroyave.  Bovendien bestaat de mogelijkheid om het arrangement in overleg aan te vullen met Mediterraanse entertainment. Zo waant u zich met uw gezelschap even aan de Spaanse kust. Dit arrangement is te boeken vanaf 40 personen.
€29,50 per persoon

Reserveren

Culinair weekend

Uitgebreid Genieten Arrangement: vanaf € 125,- p.p.

De meest complete beleving binnen ons aanbod arrangementen is het ‘culinair weekend’ bij Auberge du Bonheur in Tilburg! Cuisinier Ralph Blaakenburg verrast u met een avondvullend 5-gangenmenu, inclusief twee amuses en borrelgarnituur. Aansluitend kunnen jullie genieten van een overnachting in één van de comfortabele kamers van ons naastgelegen hotel. Inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet, gratis wifi en gratis parkeergelegenheid.

BBQ Meesters

Barbecueën wint aan populariteit. En terecht; onze zomers worden langer en het buiten koken ontwikkelt zich in rap tempo. Steeds meer tonen wij onze gasten culinaire hoogstandjes bereidt op één van onze
barbecues
.
Cuisinier Ralph Blaakenburg bereidt op de “Kamado” de meest heerlijke gerechten. Deze vorm van barbecueën is gebaseerd op de 3000 jaar oude Chinese ‘Kamado’. Op deze superieure barbecue blijft het vlees heerlijk mals, met een optimale smaak, geur en kleur. De Ofyr is de nieuwe manier van buiten koken. In een kegelvormige vuurschaal met daar omheen een brede platte rand die gebruikt wordt als een soort plancha of teppanyaki. Met de Ofyr wordt er buiten gekookt in een sfeervolle manier in uw bijzijn. De patron cuisinier verzorgt een culinaire invulling passend bij het seizoen. Dit arrangement is te boeken vanaf 20 personen.
Vanaf € 49,50 per persoon

Reserveren

High - Tea

Drie uur lang genieten van heerlijke hapjes en mooie theesoorten bij Auberge du Bonheur in Tilburg. Onze High Tea bestaat uit een combinatie van een zoete proeverij en diverse hartigheden, waarbij wij onbeperkt thee (indien gewenst ook koffie) en ijswater schenken. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap reserveren wij voor u een sfeervolle, passende ruimte. Dit arrangement is te boeken vanaf 8 personen.
Vanaf € 37,50 per persoon

Feest

Uw feestelijke bijeenkomst viert u in stijl bij Auberge du Bonheur in Tilburg. Een ontspannen sfeer en prachtige locatie zorgen voor een onvergetelijke dag vol culinaire hoogtepunten. De medewerkers van Auberge du Bonheur nemen al uw zorgen uit handen en zorgen dat uw gasten het aan niets ontbreekt. Kom eens sfeer proeven en maak een afspraak voor een bezichtiging van de tuin en feestzalen bij Auberge du Bonheur!

Vergaderen

Auberge du Bonheur biedt diverse inspirerende arrangementen om te vergaderen in Tilburg. Midden in de bosrijke omgeving, waar uw zintuigen geprikkeld worden, bieden wij u alle faciliteiten voor uw vergadering. Ervaar de optimale omstandigheden om creatieve processen in gang te zetten met de juiste energie in een gezonde omgeving. Alle arrangementen zijn aan te vullen met lunch, diner of (borrel)hapjes, zodat de vergadering helemaal wordt ingericht naar uw wensen. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Shared Dining

Wilt u gezellig met elkaar tafelen en gerechten met uw gasten delen? Dan is Shared Dining (ook wel Social Dining genoemd) iets voor u. Deze nieuwe eettrend uit grote steden als New York, Parijs en Londen is nu ook bij Auberge du Bonheur te reserveren. Allerlei gerechten, uitgeserveerd in meerdere gangen, vormen een bijzondere maaltijd. U kunt kiezen uit gerechten uit het Midden Oosten, Spaanse, Italiaanse of Indiase keuken. Het Shared Dining concept is natuurlijk aan te passen aan uw wensen. Dit arrangement is te boeken vanaf 20 personen.
€ 49,50 per persoon

Reserveren