Maak het speciaal met Auberge du Bonheur

Ontdek het veelzijdige aanbod van arrangementen bij Auberge du Bonheur, zorgvuldig samengesteld door Cuisinier Ralph Blaakenburg.

Viva la Warande

De zomer begint met Viva la Warande! Dit arrangement maakt de Spaanse beleving compleet met sangria, diverse tapas en paëlla dat in uw bijzijn wordt bereid door onze Spaanse kok Daniel Felipe Arroyave.  Bovendien bestaat de mogelijkheid om het arrangement in overleg aan te vullen met Mediterraanse entertainment. Zo waant u zich met uw gezelschap even aan de Spaanse kust. Dit arrangement is te boeken vanaf 40 personen.

€34,50 per persoon

Walking dinner

Een diner in een bijzondere vorm, modern, sociaal en origineel. De verschillende gangen zijn gevuld met een aantal kleine gerechtjes die samen één compleet diner vormen. Geen vaste tafelschikking meer, simpelweg omdat er niet meer aan tafel wordt gegeten. Een walking dinner is de ideale manier om jouw avond een culinaire invulling te geven! Liever vegetarisch? Ontdek ons groot vegetarisch aanbod.

Vanaf € 46,00 per persoon

Uitgebreid Genieten Arrangement

De meest complete beleving binnen ons aanbod arrangementen is het ‘uitgebreid genieten arrangement’ bij Auberge du Bonheur in Tilburg! Cuisinier Ralph Blaakenburg verrast je met een avondvullend 5-gangenmenu, inclusief amuse en borrelgarnituur. Aansluitend kunnen jullie genieten van een overnachting in ons naastgelegen Boutique**** hotel, inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet.