Heerlijk eten bij La Nouvelle Auberge

Een compleet verzorgde beleving

Auberge du Bonheur biedt al meer dan dertig jaar een sfeervolle unieke locatie waar culinair genieten steeds opnieuw uitgevonden wordt. Cuisiner Ralph Blaakenburg weet van de traditionele Franse keuken keer op keer een verrassende culinaire beleving te maken, waardoor u de liefde voor gastronomie bij ieder bezoek aan La Nouvelle Auberge blijft proeven!

Voor welk gastronomisch moment van de dag u ook komt, er staat altijd een toegewijd en gepassioneerd team klaar voor een warm ontvangst bij La Nouvelle Auberge.

Laat je verrassen door de vegetarische keuken
9 t/m 15 maart

Menukaart La Nouvelle Auberge

Lunch

De verrassende Franse keuken van La Nouvelle Auberge vraagt bij uitstek om een mediterraan moment om te eten. Kom daarom uitgebreid tafelen rond het middaguur. Geniet van lichte en uitgebreidere gerechten, modern maar gestoeld op de klassiekers uit de Franse haute-cuisine.

Diner

Altijd geïnspireerd door het beste van de vier seizoenen, is eten bij La Nouvelle Auberge keer op keer een gastronomische verrassing. De keukenbrigade zoekt waar mogelijk de mooiste producten uit de streek. Geniet van een complete culinaire avond en van onze met zorg geselecteerde wijnen. Bekijk hier onze dinerkaart.

Barkaart

Naast onze à la carte kaart biedt La Nouvelle Auberge ook een Barkaart met toegankelijke (lunch en diner) gerechten die dagelijks op ons terras, in de bar of in de sfeervolle hotellobby geserveerd worden. Op zaterdagmiddag en de gehele zondag kunt u uitsluitend een keuze maken uit gerechten van deze Barkaart.

Arrangementen

Heeft u iets te vieren of wilt u eens iets nieuws proberen dan nodigen wij u uit om bij Auberge du Bonheur één van onze arrangementen te proberen. U geniet altijd van verrassende producten van topkwaliteit tegen de beste prijs!

Groepen

Auberge du Bonheur is een ideale locatie voor groepen. Van zakelijke lunch tot informele viering, wij bieden verschillende ruimtes voor gezelschappen tussen de 25 en 250 personen. Parkeren kan gratis op het naastgelegen terrein, van waaruit u ook een wandeling of groepsactiviteit in het bos de Oude Warande, onderdeel van Stadsbos013, kunt starten.

U kunt bij Auberge du Bonheur altijd rekenen op een invulling op maat voor uw groepsbijeenkomst. De locatie biedt voldoende uitdaging voor activiteiten, zowel buiten als binnen. Bespreek met ons uw wensen en wij nemen uw zorgen uit handen.

Bespreek uw wensen