La Nouvelle Auberge
La Nouvelle Auberge
Overnachten
Slapen
Ontmoeten
Ontmoeten
Trouwen
Trouwen

Een compleet verzorgde beleving

La Nouvelle Auberge is het restaurant van Auberge du Bonheur. Het is vrij toegankelijk. Je hoeft dus geen hotelgast te zijn om bij ons te komen genieten.

In ons modern en stijlvol ingerichte restaurant weet cuisinier Ralph Blaakenburg zijn gasten telkens te verrassen. Hou je van gastronomie, een eigentijdse invulling van de Franse keuken en eerlijke pure producten? Reserveer dan snel voor lunch of diner en dompel je onder in een culinaire beleving op topniveau.

Menukaart La Nouvelle Auberge

Lunch

Uitgebreid lunchen of het nuttige met het aangename combineren tijdens een zakelijke lunchafspraak? Alles is mogelijk!

Diner

De Franse keuken opnieuw uitgevonden, pure streekproducten en prachtige wijnen. Ze komen samen in ons menu dat steeds aansluit op het seizoen. Kies je menu inclusief het aantal gangen en laat je verleiden door verrassende smaakcombinaties.

Terraskaart

Informeel lunchen of dineren? De gerechten op onze terraskaart zijn in onze bar, op het terras of in de hotellobby te nuttigen. Geen poespas, wel oprechte smaken en de beste ingrediënten.

Arrangementen

Voor gezelschappen (20-500) hebben wij diverse arrangementen ontwikkeld, passend bij de seizoenen of activiteiten die jullie ook op de agenda hebben. Laat je verrassen! Natuurlijk ontwikkelen we ook graag een arrangement op maat dat perfect aansluit bij jullie wensen. We maken graag een afspraak om samen tot in detail te bespreken hoe we de dag voor jouw specifieke gezelschap kunnen inrichten.

Reserveer nu!