Woensdag 13 november

Regen

Kom een kopje koffie drinken op ons terras?

Vandaag ontvangen

54 gasten

Ja, ik wil

Geniet met vrienden en familie van de meest romantische stap in het leven; jullie huwelijksvoltrekking. Dit moment moet vrolijk en romantisch zijn en helemaal naar jullie smaak. Bij Auberge du Bonheur trouwen jullie op één van de meest romantische locaties in Tilburg, in het klassieke vooroorlogse landhuis of in de prachtige tuin van Auberge du Bonheur.

Bekijk hiernaast een zomerse sfeerimpressie van een huwelijk bij de Auberge du Bonheur.

"We willen iedereen van Auberge bedanken voor hun gastvrijheid, zorgzaamheid en gezelligheid tijdens onze trouwdag. Het was voor ons een perfecte dag om nooit te vergeten!" Martijn de Weerdt

Receptie

Om iedereen de kans te geven jullie te feliciteren met het pas voltrokken huwelijk, biedt Auberge du Bonheur ruimte voor een receptie tot maximaal 250 gasten. Onze ervaren medewerkers en in-house weddingplanner zorgen ervoor dat jullie receptie gastvrij en vlekkeloos verloopt.

Diner

Het diner hoort op jullie huwelijk helemaal op jullie wensen afgestemd te zijn. En met een mooie vermelding in Restaurantgids Lekker 2019 en de 13 punten van GaultMillau, kunnen jullie uitgaan van een geweldige culinaire beleving bij Auberge du Bonheur. Van barbecue tot walking dinner, wij luisteren graag naar jullie wensen!

Feest

Maak samen met vrienden en familie onuitwisbare herinneringen van jullie huwelijksfeest, dankzij de perfecte voorbereidingen van onze in-house weddingplanner. Vertel ons jullie wensen voor persoonlijke details in de aankleding en specifieke wensen voor hapjes en drankjes. Aan jullie dag zal niets ontbreken!

Neem contact op

Slapen

Maak jullie trouwdag compleet en overnacht in de bruidskamer van het naastgelegen Boutique-hotel Auberge du Bonheur. Deze bruidskamer is prachtig gedecoreerd met rijke stoffen waar Tilburg als textielstad bekend om staat. De kamer met luxe badkamer en suite biedt alle comfort om jullie feestelijke dag ontspannen af te sluiten, bijvoorbeeld met een heerlijk bubbelbad!
Bekijk de hotelpagina voor alle kamertypes en boekingen voor vrienden en familie.

Hotel Auberge du Bonheur
trouwen hotel overnacht na voltrekking van het huwelijk
huwelijk tafel gedekt
huwelijk feest ballonnen
huwelijke fontein auberge
taart huwelijk groot