Ja, ik wil!

Ja, ik wil… GRATIS trouwen!

Wij maken één bruidspaar to be weg met een fantastische prijs: een totaal verzorgde trouwceremonie* .

Deelnemen aan deze winactie doe je automatisch als je je trouwerij bij Auberge du Bonheur in 2024 boekt vóór 5 februari. Het winnende bruidspaar wordt gekozen door middel van een loting op de internationale dag van het huwelijk (11 februari 2024). Houd onze social media kanalen in de gaten, want daar maken we de gelukkige winnaars bekend.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een bruiloft bij Auberge du Bonheur in Tilburg? Neem contact op met Lex Smeulders. Hij denkt graag met jullie mee.

*Wij nemen de kosten op ons voor:
– De ceremonielocatie.
– Aankleding en styling door onze vaste partner.
– Toastmoment met champagne en luxe hapjes.

Actievoorwaarden:
– Meedoen aan deze winactie kan tot 5 februari 2024.
– De prijs is niet inwisselbaar voor contanten.
– De prijs is niet overdraagbaar.
– Onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten.
– Deelname van bruidsparen die een boeking hebben gemaakt vóór 18 september is geldig, indien de trouwerij tussen 12 februari en 31 december 2024 plaatsvindt.

Trouwen

Geniet met vrienden en familie van de meest romantische stap in het leven; jullie huwelijksvoltrekking. Dit moment moet vrolijk en romantisch zijn en helemaal naar jullie smaak. Bij Auberge du Bonheur trouwen jullie op één van de meest romantische locaties in Tilburg, in het klassieke vooroorlogse landhuis of in de prachtige tuin van Auberge du Bonheur.

Receptie

Om iedereen de kans te geven jullie te feliciteren met het pas voltrokken huwelijk, biedt Auberge du Bonheur ruimte voor een receptie tot maximaal 250 gasten. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat jullie receptie gastvrij en vlekkeloos verloopt.

Diner

Het diner hoort tijdens jullie huwelijk helemaal op jullie wensen afgestemd te zijn, want liefde gaat tenslotte door de maag. Graag luisteren we naar jullie wensen!

Feest

Maak samen met vrienden en familie memorabele herinneringen van jullie huwelijksfeest. Vertel ons jullie wensen voor persoonlijke details in de aankleding en verzorging. Aan jullie dag zal niets ontbreken!

Overnachten

Maak jullie trouwdag compleet en overnacht in de bruidskamer van het naastgelegen viersterren Boutique-hotel Auberge du Bonheur. Deze bruidskamer is prachtig gedecoreerd met rijke stoffen waar Tilburg als textielstad bekend om staat. De kamer met luxe badkamer en suite biedt alle comfort om jullie feestelijke dag ontspannen af te sluiten, bijvoorbeeld met een heerlijk bubbelbad!
Bekijk de hotelpagina voor alle kamertypes en boekingen voor vrienden en familie.