Vrijdag 15 december

Bewolkt

Iets te vieren? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden! 013 468 69 42 of info@bonheurhorecagroep.nl

Bij Auberge du Bonheur is alles mogelijk!
Eten
Ontmoeten
Slapen
Trouwen

vandaag ontvangen wij

142 gasten

 Auberge du Bonheur

Er zijn bij Auberge du Bonheur in Tilburg veel mogelijkheden voor uw gelegenheid in familie- of zakelijke sfeer. Van een weekendje even helemaal weg in Tilburg, inclusief overnachting in het viersterrenhotel, tot een compleet verzorgde zakelijke bijeenkomst. U kunt altijd rekenen op een invulling op maat met excellente service en topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Kom genieten van een karaktervolle locatie, prachtig gelegen in het groen.

Auberge du Bonheur Tilburg

Culinair genieten

In ons à la carte restaurant kookt cuisinier Ralph Blaakenburg op hoog culinair niveau. Auberge du Bonheur wordt aanbevolen in gastronomiegids GaultMillau en de prestigieuze LEKKER 2017, de ranglijst met de 500 beste restaurants van Nederland. Bij Auberge du Bonheur in Tilburg zoeken we altijd naar de mogelijkheden om met streekproducten te werken.

Luxe overnachten

Overnacht in luxe in één van de 36 moderne viersterren-plus kamers en studio’s van boutique hotel Auberge du Bonheur. Elke kamer heeft zijn eigen uitstraling met een unieke verwijzing naar het Tilburgs textielverleden. De pas gerenoveerde kamers zijn modern ingericht en prachtig aangekleed met rijke stoffen. Luxe in ontvangst en verblijf.

"Chef-kok Ralph Blaakenburg verstaat zijn vak en de jonge enthousiaste en gepassioneerde bediening zorgt voor een gezellige, ontspannen eetavond. Een dikke pluim is hier op zijn plaats.” Restaurantgids Lekker 2016

Reserveer uw verblijf bij Boutique hotel**** Auberge du Bonheur

Rijke historie

Een prachtig vooroorlogs landhuis met rijke familiehistorie biedt sinds 1986 de ruimte aan Auberge du Bonheur in Tilburg. Het hotel restaurant heeft een karaktervol interieur. De authentieke details, gecombineerd met luxe aankleding en comfort zorgen voor een unieke ervaring. Zakelijk en privé geniet u volledig verzorgd van een schitterend verblijf. > Lees meer

hoofdingang Auberge du Bonheur
Auberge du Bonheur Tilburg
eten bij Bonheur
buiten eten bij Auberge du Bonheur
hotel auberge du bonheur
Vier Kerst
bij Auberge du Bonheur

Vier Kerst dit jaar feestelijk en onbezorgd in ons sfeervolle restaurant. Laat je heerlijke verwennen door ons team.
Nog een aantal plaatsen beschikbaar voor de lunch op 2e kerstdag. Boek snel!

Bekijk het menu