Maak het speciaal met Auberge du Bonheur

Feest

Auberge du Bonheur creëert een onvergetelijk moment van iedere bijeenkomst waar iets gevierd wordt. De persoonlijke aanpak van onze ervaren medewerkers zorgen voor een zorgeloos en soepel verloop van jullie feestelijke dag. Of je nu met je familie je verjaardag viert of groots met collega’s en kennissen een jubileum; wij zorgen ervoor dat het feest tot in detail naar wens is.

Zakelijk

Een vergaderlocatie waar frisse ideeën ontstaan midden in een bosrijke omgeving. Aan jouw zakelijke bijeenkomst ontbreekt niets, dankzij onze uitstekend geoutilleerde ruimten en service van ons ervaren personeel. Auberge du Bonheur biedt een uniek arrangement waarbij vergaderen in een rustige omgeving centraal staat met een passend culinair aanbod. Tijdens of na de bijeenkomst wandel je vanuit de vergaderruimte zo het Stadsbos013 in voor een dosis natuurlijke inspiratie!

Trouwen

Geef elkaar het jawoord in de tuin van de Auberge du Bonheur! Geniet vervolgens van een gezellige receptie, waarna jullie culinair dineren met familie en beste vrienden. Vervolgens genieten jullie samen met een grote of kleine groep vrienden en familie van een feestelijke avond vol muziek, helemaal naar jullie wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Condoleance

Allereerst onze oprechte condoleance voor het verlies van je dierbare.
Bij Auberge du Bonheur kun je herinneringen ophalen en elkaar tot steun zijn bij het afscheid nemen van je geliefde. Rustig gelegen en omgeven door groen beschikt Auberge du Bonheur over meerdere ruimten die geschikt zijn voor een besloten samenzijn. Graag staan we tot je beschikking om de organisatie van de condoleance uit handen te nemen, zodat je de ruimte hebt om samen met de genodigden te herdenken.