Maak het speciaal met Auberge du Bonheur

Feest

Auberge Du Bonheur is een unieke feestlocatie met eindeloze mogelijkheden. Van een intiem gezelschap tot een uitgebreid feest, we denken graag met jullie mee. Met de ruime parkeerplaats en de rustige ligging middenin Stadsbos013 is deze locatie voor jullie en jullie gasten enorm geschikt om er een feest van te maken voor in de boeken.

Vergaderen

Ervaar vergaderen op een natuurlijke manier. Auberge du Bonheur is een vergaderlocatie in Tilburg waar frisse ideeën kunnen ontstaan midden in een bosrijke omgeving. Geniet van rust, ruimte en comfort. Vanaf de snelweg staat u binnen tien minuten op onze gratis parkeerplaats, grenzend aan de Auberge.

Trouwen

Geniet met vrienden en familie van de meest romantische stap in het leven; jullie huwelijksvoltrekking. Dit moment moet vrolijk en romantisch zijn en helemaal naar jullie smaak. Bij Auberge du Bonheur trouwen jullie op één van de meest romantische locaties in Tilburg, in het klassieke vooroorlogse landhuis of in de prachtige tuin van Auberge du Bonheur.

Condoleance

Bij Auberge du Bonheur kun je herinneringen ophalen en elkaar tot steun zijn bij het afscheid nemen van je geliefde. Rustig gelegen en omgeven door groen beschikt Auberge du Bonheur over meerdere ruimten die geschikt zijn voor een besloten samenzijn. Graag staan we tot je beschikking om de organisatie van de condoleance uit handen te nemen, zodat je de ruimte hebt om samen met de genodigden te herdenken.

Lunchen en Dineren

In ons moderne restaurant La Nouvelle Auberge weet Cuisinier Ralph Blaakenburg zijn gasten telkens te verrassen. Hou je van gastronomie, een eigentijdse invulling van de Franse keuken en eerlijke pure producten? Reserveer dan voor lunch of diner en dompel je onder in een culinaire beleving op topniveau.

Overnachten

Viersterren boutiquehotel Auberge du Bonheur is dé perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Op vier kilometer van het centrum van Tilburg vind je onze 36 moderne viersterren-plus kamers en studio’s. Iedere kamer heeft zijn eigen uitstraling door een unieke verwijzing naar het Tilburgse textielverleden. Onze missie? Jou een heerlijk verblijf bezorgen!

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid, prijzen of een arrangement op maat?