Maak het speciaal met Auberge du Bonheur

Ontmoeten

Uw bijeenkomst in familie of zakelijke sfeer krijgt bij Auberge du Bonheur in Tilburg een invulling op maat. Midden in de bosrijke omgeving van Stadsbos013, geniet u van rust, ruimte en comfort. Auberge du Bonheur beschikt over een serre en buitenterras, uitkijkend over de mooie tuin en heeft u keuze uit verschillende binnen- en buitenruimten passend bij uw wensen. Vanaf de A58 bereikt u binnen tien minuten onze gratis parkeerplaats, grenzend aan onze locatie.

Bespreek uw wensen

Inspirerende locatie

Auberge du Bonheur is een vergaderlocatie in Tilburg waar frisse ideeën kunnen ontstaan midden in een bosrijke omgeving. Aan uw zakelijke bijeenkomst ontbreekt niets, dankzij onze uitstekend geoutilleerde ruimten en service van ons ervaren personeel. Auberge du Bonheur biedt een uniek arrangement waarbij vergaderen in een rustige omgeving centraal staat met een passend culinair aanbod. Tijdens of na uw bijeenkomst wandelt u vanuit uw vergaderruimte zo het Stadsbos013 in voor een dosis natuurlijke inspiratie!

"Prima locatie en ruimte. Goed werkende beamer met geluid. Walking diner was prima verzorgd. Onze gasten waren verrast door de kwaliteit en presentatie van de gerechten. Vriendelijke klantgerichte gastvrouw." Ludo uit Tilburg

VIER HET IN STIJL

Uw feestelijke bijeenkomst viert u in stijl bij Auberge du Bonheur in Tilburg. Een ontspannen sfeer en prachtige locatie zorgen voor een onvergetelijke dag vol culinaire hoogtepunten. De medewerkers van Auberge du Bonheur nemen al uw zorgen uit handen en zorgen dat uw gasten het aan niets ontbreekt. Kom eens sfeer proeven en maak een afspraak voor een bezichtiging van de tuin en feestzalen bij Auberge du Bonheur!

Feestelijke dag

Auberge du Bonheur creëert een onvergetelijk moment van iedere bijeenkomst waar iets gevierd wordt. De persoonlijke aanpak van onze ervaren medewerkers zorgen voor een zorgeloos en soepel verloop van uw feestelijke dag. Of u nu met uw familie uw verjaardag viert of groots met collega’s en kennissen een jubileum; wij zorgen ervoor dat uw feest tot in detail naar wens is.

Babyborrel

Met een babyborrel viert u in één keer uw gezinsuitbreiding bij Auberge du Bonheur! Geen periode van maanden van bezoeken aan huis, maar juist met iedereen samen proosten op het nieuwe leven! In onze tuin of aan de rand van het bos de Oude Warande kunnen de uitgenodigde kinderen vrij en veilig spelen, terwijl u de aandacht heeft voor uw gasten en onbezorgd kunt genieten van culinaire hapjes!

Trouwen

Geef elkaar het jawoord in de tuin van de Auberge du Bonheur! Geniet vervolgens van een gezellige receptie, waarna jullie culinair dineren met familie en beste vrienden. Vervolgens genieten jullie samen met een grote of kleine groep vrienden en familie van een feestelijke avond vol muziek, helemaal naar jullie wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Condoleance

Allereerst onze oprechte condoleance voor het verlies van uw dierbare.
Bij Auberge du Bonheur kunt u herinneringen ophalen en elkaar tot steun zijn bij het afscheid nemen van uw geliefde. Rustig gelegen en omgeven door groen beschikt Auberge du Bonheur over meerdere ruimten die geschikt zijn voor een besloten samenzijn. Graag staan we tot uw beschikking om u de organisatie van de condoleance uit handen te nemen, zodat u de ruimte heeft om samen met uw genodigden te herdenken.

Arrangementen

Naast koffie, thee en broodjes kunnen we ook luxere arrangementen serveren. Uw condoleance kunnen wij compleet naar uw wensen verzorgen, samen met een gastvrouw van Auberge du Bonheur ter ondersteuning. Zij kan de taak van de uitvaartbegeleider overnemen en neemt uw zorgen uit handen. We horen graag wat uw wensen zijn.