Dinsdag 12 november

Half Bewolkt

Kom een kopje koffie drinken op ons terras?

Vandaag ontvangen

82 gasten

Ontmoeten

Uw bijeenkomst in familie of zakelijke sfeer krijgt bij Auberge du Bonheur in Tilburg een invulling op maat. Op een groene locatie met serre en buitenterras, uitkijkend over de mooie tuin heeft u keuze uit verschillende binnen- en buitenruimten passend bij uw wensen.

"Familie feestje dat door de professionele ontvangst helemaal geslaagd is. Alle gasten waren vol lof!" Karin uit Tilburg - 26-03-2018

Inspirerende locatie

Ervaar vergaderen op een natuurlijke manier. Auberge du Bonheur is een vergaderlocatie in Tilburg waar frisse ideeën kunnen ontstaan midden in een bosrijke omgeving. Geniet van rust, ruimte en comfort. Vanaf de A58 bent u binnen tien minuten op onze gratis parkeerplaats, grenzend aan Auberge du Bonheur. Aan uw zakelijke bijeenkomst ontbreekt niets, dankzij onze uitstekend geoutilleerde ruimten en service van ons ervaren personeel. Tijdens of na uw bijeenkomst wandelt u vanuit uw vergaderruimte zo het Stadsbos013 in voor een dosis natuurlijke inspiratie!

Reserveren

 

Natuurlijk Vergaderen

Auberge du Bonheur biedt een uniek arrangement op een natuurlijke vergaderlocatie in het Stadsbos013 in Tilburg. Midden in de bosrijke omgeving, waar uw zintuigen geprikkeld worden, bieden wij u alle faciliteiten met gezonde voeding voor uw vergadering. Ervaar de optimale omstandigheden om creatieve processen in gang te zetten met de juiste energie in een gezonde omgeving. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

"Prima locatie en ruimte. Goed werkende beamer met geluid. Walking diner was prima verzorgd. Onze gasten waren verrast door de kwaliteit en presentatie van de gerechten. Vriendelijke klantgerichte gastvrouw." Ludo uit Tilburg

Vier het in stijl

Uw feestelijke bijeenkomst viert u in stijl bij Auberge du Bonheur in Tilburg. Een ontspannen sfeer en prachtige locatie zorgen voor een onvergetelijke dag vol culinaire hoogtepunten. De medewerkers van Auberge du Bonheur nemen al uw zorgen uit handen en zorgen dat uw gasten het aan niets ontbreekt. Kom eens sfeer proeven en maak een afspraak voor een bezichtiging van de tuin en feestzalen bij Auberge du Bonheur!

Afspraak maken

Feestelijke dag

Auberge du Bonheur creëert een onvergetelijk moment van iedere bijeenkomst waar iets gevierd wordt. De persoonlijke aanpak van onze ervaren medewerkers zorgen voor een zorgeloos en soepel verloop van uw feestelijke dag. Of u nu met uw familie uw verjaardag viert of groots met collega’s en kennissen een jubileum; wij zorgen ervoor dat uw feest tot in detail naar wens is.

Trouwen

Geef elkaar het jawoord in de tuin van de Auberge du Bonheur! Geniet vervolgens van een gezellige receptie, waarna jullie culinair dineren met familie en beste vrienden. Vervolgens genieten jullie samen met een grote of kleine groep vrienden en familie van een feestelijke avond vol muziek, helemaal naar jullie wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Babyborrel

Met een babyborrel viert u in één keer uw gezinsuitbreiding bij Auberge du Bonheur! Geen periode van maanden van bezoeken aan huis, maar juist met iedereen samen proosten op het nieuwe leven! In onze tuin of aan de rand van het bos de Oude Warande kunnen de uitgenodigde kinderen vrij en veilig spelen, terwijl u de aandacht heeft voor uw gasten en onbezorgd kunt genieten van culinaire hapjes!

"Prima service, prettige sfeer, aandacht voor alle genodigden en toch veel privacy in de groep. Heerlijke gerechten in het verrassingsmenu" Cees uit Nederhorst den Berg - Diploma-uitreiking

Condoleance

Allereerst onze oprechte condoleance voor het verlies van uw dierbare.
Bij Auberge du Bonheur kunt u herinneringen ophalen en elkaar tot steun zijn bij het afscheid nemen van uw geliefde. Rustig gelegen en omgeven door groen beschikt Auberge du Bonheur over meerdere ruimten die geschikt zijn voor een besloten samenzijn. Graag staan we tot uw beschikking om u de organisatie van de condoleance uit handen te nemen, zodat u de ruimte heeft om samen met uw genodigden te herdenken.

Contact opnemen

Arrangementen

Naast koffie, thee en broodjes kunnen we ook luxere arrangementen serveren. Uw condoleance kunnen wij compleet naar uw wensen verzorgen, samen met een gastvrouw van Auberge du Bonheur ter ondersteuning. Zij kan de taak van de uitvaartbegeleider overnemen en neemt uw zorgen uit handen. We horen graag wat uw wensen zijn.

Contact opnemen
"…De verzorging van de uitvaart was ook subliem, de manier waarop iedereen bij Auberge ons begeleid heeft, hun warmte en respect. Het was echt geweldig…” – Corina via Iens.nl