La Nouvelle Auberge
La Nouvelle Auberge
Overnachten
Slapen
Ontmoeten
Ontmoeten
Trouwen
Trouwen

Auberge du Bonheur

Aan de rand van Tilburg vind je wat je zoekt in deze herberg van geluk, want bij Auberge du Bonheur kun je trouwen, feesten, vergaderen, lunchen of dineren en overnachten. Van een weekendje ertussenuit, inclusief overnachting in het viersterren boutique hotel, tot een overweldigende bruiloft of een compleet verzorgde zakelijke bijeenkomst.

Culinair genieten

Elke dag sluit je heerlijk af met een culinair diner in een stijlvolle setting in ons toprestaurant La Nouvelle Auberge met vermeldingen in Gault&Millau, Michelin gids en LEKKER500.

Je mag bij ons altijd rekenen op een invulling op maat die volledig aansluit op de beleving die jij voor ogen hebt. We denken graag met je mee!

Reserveer direct je verblijf bij Auberge du Bonheur

 

Viersterren-plus hotel Auberge du Bonheur en toprestaurant La Nouvelle Auberge

Culinair genieten

In restaurant La Nouvelle Auberge kookt Cuisinier Ralph Blaakenburg met zijn team op hoog niveau. Hier verrassen we je met klassiekers in een eigentijds jasje, onverwachte smaakcombinaties en pure seizoensproducten. Kom proeven, genieten en beleven!

La Nouvelle Auberge heeft hele mooie vermeldingen in de culinaire gidsen als Gault&Millau, Michelin gids & LEKKER500.

Luxe overnachten

Overnacht in één van de 36 kamers of studio’s van het viersterren boutiquehotel. Elke kamer heeft zijn eigen uitstraling met een unieke verwijzing naar het Tilburgse textielverleden. We ontvangen je graag met een welkomstdrankje en -hapje en staan 24/7 voor je klaar, zodat jij écht kunt genieten van je verblijf in de bosrijke omgeving.