Donderdag 22 februari

Zon

vandaag ontvangen wij

248 gasten

Culinaire beleving

Auberge du Bonheur biedt al dertig jaar een sfeervolle unieke locatie waar culinair genieten steeds opnieuw uitgevonden wordt. Cuisiner Ralph Blaakenburg weet van de traditionele Franse keuken keer op keer een verrassende culinaire beleving te maken, waardoor u de liefde voor gastronomie bij ieder bezoek aan Auberge du Bonheur blijft proeven!

Blaakenburg bereidt eten
"Bij Auberge du Bonheur streven we altijd naar het hoogst haalbare en ik wil vandaag altijd beter koken dan gisteren." Chef-kok Ralph Blaakenburg

Compleet verzorgd

Voor welk gastronomisch moment van de dag u ook komt, er staat altijd een toegewijd en gepassioneerd team klaar voor een warm ontvangst bij Auberge du Bonheur. Een ontspannen sfeer biedt de ruimte om u mee te nemen in de herkomst en achtergrond van onze wijnen en producten. Geniet van de comfortabele en fraai gedecoreerde ruimtes en een prachtig groene omgeving.

Medewerker Auberge serveert eten

Barkaart

Naast onze à la carte kaart biedt Auberge du Bonheur ook een Barkaart met toegankelijke (lunch en diner) gerechten die dagelijks op ons terras, in de bar of in de sfeervolle hotellobby geserveerd worden. Op zaterdagmiddag en de gehele zondag kunt u uitsluitend een keuze maken uit gerechten van deze Barkaart.

Lunch

De verrassende Franse keuken van Auberge du Bonheur vraagt bij uitstek om een mediterraan moment om te eten. Kom daarom uitgebreid tafelen rond het middaguur. Geniet van lichte en uitgebreidere gerechten, modern maar gestoeld op de klassiekers uit de Franse haute-cuisine.

Diner

Altijd geïnspireerd door het beste van de vier seizoenen, is eten bij Auberge du Bonheur keer op keer een gastronomische verrassing. De keukenbrigade zoekt waar mogelijk de mooiste producten uit de streek. Geniet van een complete culinaire avond en van onze met zorg geselecteerde wijnen. Bekijk hier onze dinerkaart.

Reserveren


"Wij volgen de nieuwste kooktechnieken op de voet. Maar nog belangrijker zijn onze nieuwste producten. Wij introduceren met enige regelmaat als eerste in Nederland een bijzonder product op de kaart, denk aan Japanse duizendknoop of de exotische vrucht Feijoa.” Chef-kok Ralph Blaakenburg
eten bij Bonheur
eten op hoog niveau
buiten eten bij Auberge du Bonheur
eten roken Auberge du Bonheur

Groepen

Auberge du Bonheur is een ideale locatie voor groepen. Van zakelijke lunch tot informele viering, wij bieden verschillende ruimtes voor gezelschappen tussen de 25 en 250 personen. Parkeren kan gratis op het naastgelegen terrein, van waaruit u ook een wandeling of groepsactiviteit in het bos de Oude Warande, onderdeel van Stadsbos013, kunt starten.

U kunt bij Auberge du Bonheur altijd rekenen op een invulling op maat voor uw groepsbijeenkomst. Zorgeloos genieten uw gasten van een excellente service tegen een aantrekkelijke prijs. De locatie biedt voldoende uitdaging voor activiteiten, zowel buiten als binnen. Bespreek met ons uw wensen en wij nemen uw zorgen uit handen.

Offerte aanvragen
eten in Auberge du Bonheur
eten friandises bonheur arrangementen StadsBrasserie

Arrangementen

Heeft u iets te vieren of wilt u eens iets nieuws proberen dan nodigen wij u uit om bij de Auberge du Bonheur één van onze arrangementen te proberen.

  • Culinair Weekend
  • High Tea
  • Big Green Egg Barbecue
  • Mix & Match
  • Puur Genieten
  • Auberge Classique

U geniet altijd van verrassende producten van topkwaliteit tegen de beste prijs!

Arrangementen