La Nouvelle Auberge

In ons moderne restaurant weet Cuisinier Ralph Blaakenburg zijn gasten telkens te verrassen. Hou je van gastronomie, een eigentijdse invulling van de Franse keuken en eerlijke pure producten? Reserveer dan voor lunch of diner en dompel je onder in een culinaire beleving op topniveau.

La Nouvelle Auberge, met hele mooie vermeldingen in de culinaire gidsen als Gault&Millau, Michelin gids & LEKKER500, is het restaurant van Auberge du Bonheur. Het is vrij toegankelijk. Je hoeft dus geen hotelgast te zijn om bij ons te komen genieten.

Reserveer direct Cadeaubon

Menu's La Nouvelle Auberge

Lunch

Uitgebreid lunchen of het nuttige met het aangename combineren tijdens een zakelijke lunchafspraak? Alles is mogelijk!

Diner

De Franse keuken opnieuw uitgevonden, pure streekproducten en prachtige wijnen. Ze komen samen in ons menu dat steeds aansluit op het seizoen. Kies je menu inclusief het aantal gangen en laat je verleiden door verrassende smaakcombinaties.

Arrangementen

Voor gezelschappen (20-500) hebben wij diverse arrangementen ontwikkeld, passend bij het seizoen of activiteit. Laat je verrassen! Natuurlijk ontwikkelen we ook graag een arrangement op maat dat perfect aansluit bij jullie wensen. We maken graag een afspraak om samen tot in detail te bespreken hoe we de dag voor jouw specifieke gezelschap kunnen inrichten.

Private Dining in Tilburg

Vanaf 8 personen
In alle rust met eigen gezelschap genieten van een culinaire lunch of diner. Een intiem samenkomen met familie en vrienden of een speciale gelegenheid vieren met relaties of collega’s. La Nouvelle Auberge biedt de juiste setting die je zoekt om met elkaar te genieten van een private dining. Je kunt bij ons terecht met groepen vanaf 8 personen. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op via receptie@bonheurhorecagroep.nl